Ce a ajuns să facă Fizz la aproape un an după ce a părăsit Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 ian 2021, 05:15
Fizz, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Fizz a fost tot timpul un personaj controversat al lumii mondene din România, iar participarea sa la Puterea Dragostei, în urmă cu un an, l-a adus din nou în atenția publicului. Ce a ajuns să facă acum?

Bogdan Croitoru, cunoscut de toată lumea sub numele de Fizz, a devenit celebru în urmă cu mai mulți ani, atunci când s-a lansat în muzică, acesta având un stil vestimentar complet diferit de cel al colegilor de breaslă. Ce se întâmplă acum cu Fizz?

Cum a fost surprins Fizz la aproape un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei?

Imaginile cu Fizz la bustul gol, purtând doar o haină de blană, au intrat în istorie. Aceasta a ieșit în evidență datorită videoclipurilor excentrice pe care le filma în momentul în care s-a lansat în muzică, fiind tot timpul înconjurat de mașini scumpe și femei frumoase. După ce s-a bucurat de un succes fantastic, Fizz a dispărut pentru o perioadă din peisajul monden, urmând ca în anul 2009 să aibă o colaborare cu Inna, de această dată folosind un alt nume de scenă: Bob Taylor.

Citeste si: Lamborghini-ul e istorie! Cu ce super-mașină a apărut Fizz! E ceva cu totul și cu totul uimitor, chiar și pentru el

Anii au trecut, iar după ce a preferat să păstreze discreția, în urmă cu un an, Fizz a decis că este momentul să se ocupe mai mult de viața sa personală, astfel că în luna septembrie a anului 2019 a intrat în casa Puterea Dragostei, dezvăluind că își dorește să întâlnească iubirea adevărată.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar ulterior a părăsit show-ul de televiziune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, Fizz s-a retras din nou din lumina reflectoarelor.

Mai mult decât atât, acesta nu mai este activ nici pe rețelele de socializare, pe instagram, cea mai recentă postare fiind din data de 15 noiembrie 2019. Artistul este foarte discret în ultima perioadă, însă recent, paparazzi de la Spynews.ro l-au surprins într-o ipostază mai puțin plăcută.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Fizz, un nou scandal! "Mi-ai jignit părinții"! Fizz i-a amenințat pe el și pe Jador cu tribunalul: "Să răspundă în fața legii"

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost filmat în timp ce își parca mașina pe trecerea de pietoni, grăbindu-se să ajungă la un restaurant din Capitală. Astfel, Fizz a ignorat regulile și și-a lăsat mașina într-un loc interzis, iar la scurt timp după ce a servit masa, acesta a părăsit locul. Mai mult decât atât, paparazzi l-au surprins pe Fizz în mașină, în timp ce acesta își curăța dantura cu o scobitoare.

Citeste si: Secretul lui Fizz de la Puterea Dragostei! Ce a făcut pentru a fi considerat printre cei mai dotați bărbați din showbiz

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.