Ce a ajuns sa faca Margherita de la Clejani pentru bani! Cum isi castiga existenta dupa scandalul drogurilor

Autor: B.M.
Actualizat: 04 iul 2020, 10:22
Margherita de la Clejani, drogata

Margherita de la Clejani, drogata: din ce face bani acum, dupa ce imaginea i-a fost afectata de scandal.

Margherita de la Clejani, drogata: fata Clejanilor a fost in centrul unui scandal monstru dupa ce, la finalul lunii mai, a facut un accident cu masina si a fost depistata pozitiv pentru consum de droguri.

"Am nervi si nu am consumat nimic. Sunt mama. Lasati-mi copiiii în pace. Vreti sa moara ca Madalina Manole? A omorat pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în tara asta.

(…) Am rugamintea, în calitate de mama: lasati-mi copiii în pace. Eu ma multumesc ca copiii mei traiesc si nu sunt drogati ca altii”, a spus Viorica de la Clejani, care a incercat sa o apere pe Margherita la fiecare iesire publica.

Citeste si: Viorica de la Clejani se teme pentru viata Margheritei: Vreti sa moara

Margherita de la Clejani, drogata: din ce a ajuns sa castige bani in pandemie

Margherita a stiut insa sa se descurce in pandemie si s-a reprofilat, reusind sa faca bani frumosi chiar si dupa acest scandal. Deoarece concertele au fost interzise, marea majoritate a artistilor au avut veniturile reduse simtitor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Margherita de la Clejani a inceput astfel sa scoata bani din moda. In cadrul unui interviu ea a dezvaluit ca si-a deschis o linie de haine si ca este increzatoare in succesul ei.

"Muzica ramane un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri si chestii de genul nu voi mai participa pentru ca nu ma mai reprezinta asta acum. Eu acum sunt focusata pe fashion, design si stilism, sunt consultant fashion pentru barbati, am facut niste cursuri foarte interesante si acum ma focusez foarte mult pe aceasta parte.

Am încredere deplina în ce sunt, în ce pot si în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine si ce ma face fericita, de aceea petrec foarte mult timp în atelier", a declarat Margherita de la Clejani.

Citeste si: Viorica de la Clejani a slabit enorm! Ce dieta a tinut

Margherita de la Clejani, noi probleme cu legea

Problemele cu legea pentru Margherita de la Clejani se agraveaza: ea s-a ales cu un nou dosar penal recent dupa ce Tudor Ionescu, consilier general din Primaria Capitalei, cunoscut si sub numele de Tudy, a depus o plangere pentru rele tratamente asupa maimutei pe care familia Clejanilor o detin.

"In urma imaginilor pe care presa le-a aratat cu cele doua persoane care plimbau acel primat prin Bucuresti si il manevrau intr-o maniera foarte brusca, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis doua sesizari, una catre Garda de Mediu si una catre

Politia Nationala cu privire la aceste rele tratamente, pentru ca asa sunt ele incadrate si cu privire la documentele de provenienta ale acelui animal, pentru ca vorbim de un animal salbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica daca nu provine din braconaj", a declarat Tudor Ionescu, consilier la primaria Capitalei.

Citeste si: Mădălin Voicu l-a sunat pe Ioniță să rezolve cu Margherita! ”Nu să omori copilul, dar... la țigani există un respect”

Margherita de la Clejani, drogata: ce probleme de sanatate are fata Clejanilor

De parca problemele cu legea nu ar fi suficiente, Margherita de la Clejani se confrunta si cu probleme de sanatate; potrivit unor zvonuri, aceasta ar avea o afectiune la inima. Familia Clejanilor nu a confirmat acest lucru, insa Viorica de la Clejani recunoastea recent ca Margherita a avut nevoie de ingrijiri medicale.

"A fost cateva zile la perfuzii, le multumim doctorilor pe aceasta cale, dar nu prea e bine. Are nevoie de antibiotic si trebuie sa manance, pentru ca ea consuma doar salata, ca vrea sa fie ca Bianca Dragusanu", spunea Viorica de la Clejani.