Ce a ajuns să facă Marinel după participarea la “Casa iubirii”! Nu te-ai fi așteptat să-l vezi așa

Autor: Diana Bostan

Marinel le-a arătat fanilor recolta de căpșuni 

Sursa: Instagram: Marinel Hotca

Marinel le-a dezvăluit fanilor cum arată recolta de căpșuni din acest an. Fostul concurent este extrem de mândru de rezultatele muncii sale.

Marinel, unul dintre concurenții îndrăgiți ai celui de-al doilea sezon al emisiunii "Casa iubirii", a captat din nou atenția publicului prin pasiunea sa pentru agricultură. Recent, el a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale imagini din propria sa plantație de căpșuni, oferind o privire de ansamblu asupra recoltei sale bogate și sănătoase.

Cum arată recolta lui Marinel de la ”Casa iubirii”

Nu este un secret pentru nimeni faptul că fostul concurent are o plantație de căpșuni. Marinel a demonstrat că, pe lângă carisma sa și talentul muzical, este și un agricultor dedicat, cu o mare iubire pentru natură și muncă pământului. Într-un videoclip postat în secțiunea InstaStory, Marinel le-a arătat fanilor cum stă situația la plantația sa, explicând cu entuziasm și mândrie stadiul recoltei de căpșuni.

Citește și: Cine este iubita lui Marinel de la ”Casa iubirii”. Motivul pentru care tânăra este geloasă pe o fostă concurentă a show-ului matrimonial: „Am avut noi niște discuții”

„Azi 27 mai, cam așa stă situația. Roșii, mulți, frumoși. Doamne-ajută!”, a spus el în materialul video.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Se pare că sezonul a fost unul extrem de favorabil, iar eforturile sale au fost răsplătite cu o recoltă deosebit de bogată. Căpșunile lui Marinel sunt mari și frumoase, lucru apreciat și de nepoțica iubitei sale. Iubita lui Marinel a postat un videoclip în care cea mică apare în timp ce se bucură de fructele culese chiar de fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”.

Marinel și-a întâlnit marea dragoste după ”Casa iubirii”

Marinel, fost concurent ”Casa iubirii”, nu a avut noroc în dragoste în cadrul show-ului matrimonial, însă imediat după plecarea sa din emisiune a întâlnit-o pe Camelia. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar acum nu-și mai văd viața unul fără celălalt.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Marinel! „E la urgențe, are probleme”. Ce a pățit fostul concurent de la „Casa iubirii”

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Marinel și Camelia au dezvăluit faptul că nu se grăbesc cu nunta și nici cu venirea pe lume a unui copil. Deși își doresc aceste lucruri și sunt extrem de maturi, cei doi își doresc o anumită stabilitate pe plan profesional.

„Toată lumea ne întreabă când ne căsătorim, când facem un copil, dar un copil poate să vină chiar dacă nu ești căsătorit.

Mie îmi plac copiii foarte mult, dar încă sunt eu copil. De mine se știe că vreau trei copii, băiat, fată, băiat.”, a spus Marinel, la  ”Culisele iubirii”.