Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri

Autor: Diana Ghita

Adriana Bahmuțeanu a postat niște mesaje profunde

Sursa: Facebook Adriana Bahmuțeanu

La câteva zile după ce a anunțat oficial divorțul de George Restivan, Adriana Bahmuțeanu a publicat pe profilul ei de Facebook o serie de mesaje care par să dezvăluie cauzele separării.

La fel ca în postarea prin care a dat vestea divorțului de George Restivan, prin mesajele publicate recent pe rețelele sociale Adriana Bahmuțeanu sugerează că despărțirea ar fi fost influențată de incompatibilități și de lipsa reciprocității în iubire.

Ce mesaje a postat Adriana Bahmuțeanu după ce a anunțat divorțul de George Restivan

În niște postări publicate zilele trecute pe profilul ei de Facebook, vedeta a dat de înțeles că relația cu George Restivan nu se îndrepta într-o direcție bună și că era necesar să pună capăt cât mai curând pentru

a evita consecințe mai grave:  „Când urci în trenul greșit, încearcă să cobori la prima stație, fiindcă cu cât mergi mai departe, cu atât costă mai mult să te întorci”

Printr-un citat al lui Emanuel Constantin Ciulpan, Adriana Bahmuțeanu a transmis și ideea că a fi singur nu este neapărat un lucru negativ, ci poate fi o ocazie de regăsire: „Dacă ești fericit și când ești singur, înseamnă că deții controlul vieții tale”.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de George Restivan: „Nu există niciun fel de durere”. Când a avut loc, de fapt, separarea

Într-o altă postare, bruneta a mai citat un autor celebru, Gabriel Garcia Marquez. Acesta accentuează riscul de a investi emoțional într-o relație în care sentimentele nu sunt reciproce: „Nu iubi niciodată profund până nu ești sigur că cealaltă parte te iubește cu aceeași profunzime, pentru că profunzimea iubirii tale de azi

este adâncimea rănii tale de mâine”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Cum au reacționat fanii la postările Adrianei Bahmuțeanu 

Reacțiile fanilor Adrianei Bahmuțeanu la aceste mesaje au fost, în mare parte, de susținere și încurajare. Aceștia îi sunt alături vedetei și empatizează cu situația prin care trece: „Ai dreptate, Adriana!/ Dragă Adriana, ești o femeie frumoasă. Acum suferi puțin, dar o să treacă totul. Mult noroc pe viitor/ Decât nefericiți în doi, mai bine singuri/ Adriana, nu suferi, că nu merită! Când se închide o fereastră, se va deschide o ușă! Numai înainte”.

Adriana Bahmuțeanu a dat dureroasa veste a divorțului de George Restivan în urmă cu o săptămână, pe 19 iulie, printr-o postare publicată pe Facebook:  „A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensa de iubire! Din păcate distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți

Vă rugam pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la aceasta decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni si ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”.

Sursă foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.