Ce a apărut pe contul de Instagram al Ilenei Sterp după ce Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan: ”N-am cuvinte”

Author: Diana Bostan

Ileana Sterp, mesaj pentru Iancu și Denisa

Sursa: Instagram- Ileana Sterp

Motive de bucurie pentru familia lui Iancu Sterp. Fratele mai mic al lui Culiță și-a cerut iubita în căsătorie după meciul din gala RXF. Ileana Sterp a postat totul pe contul său de Instagram.

Ileana Sterp este în culmea fericirii după ce fratele ei și-a cerut iubita în căsătorie. Deși a pierdut lupta contra lui George Zănoagă, Iancu Sterp se declară învingător.

Motive de bucurie pentru familia Sterp

După lupta în cușcă împotriva lui George Zănoagă, Iancu Sterp și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, frumoasa Denisa Coțolan. Momentul a fost transmis live, iar comentariile au curs în timpul cererii în căsătorie.

Citește și: Gestul făcut de George Zănoagă, câștigătorul Galei RXF, după ce l-a învins pe Iancu Sterp, în cușcă

Iancu nu a fost singur, ci însoțit de întreaga sa familie. Imediat după cererea în căsătorie, în ring au urcat Culiță Sterp, mama Geta, dar și Ileana și Geta Sterp. Surorile lui Iancu Sterp o apreciază extrem de mult pe Denisa și așteptau cu nerăbdare ca fratele lor să-și facă curaj și să o ceară în căsătorie.

La finalul meciului, Iancu Sterp a luat microfonul și a susținut că deși a pierdut meciul, a câștigat-o pe femeia vieții lui, Denisa Coțolan. Tânăra a pășit în ring, acolo unde Iancu o aștepta în genunchi și cu inelul în mână.

Ileana Sterp a postat mai multe fotografii emoționante pe contul său de Instagram. Într-una dintre fotografii se poate observa cum Denisa Coțolan plânge de fericire. ” Felicitări, dragii mei.

N-am cuvinte”, a scris Ileana Sterp, în secțiunea Instastory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ileana Sterp a rămas fără cuvinte în urma cererii în căsătorie

Chiar și după ce a avut loc cererea în căsătorie, Ileana Sterp nu-și găsea cuvintele. Aceasta a vorbit cu lacrimi în ochi despre fratele său și susține că deși îi pare rău că Iancu a pierdut lupta, ea este extrem de fericită pentru el și pentru Denisa.

Citește și: Clipe emoționante pentru Iancu Sterp în ringul de luptă: „A câștigat cel mai important lucru pentru el”. Întreg momentul s-a terminat cu o cerere în căsătorie

Sunt fără cuvinte. Îmi pare super rău că a pierdut Iancu lupta, dar sunt foarte fericită pentru el și pentru Denisa. Îi iubesc mult de tot. E doar un meci, cineva trebuia să piardă, din păcate acela a fost Iancu, dar sunt singură că asta îl va ambiționa și mai mult ca să fie mai bun pe viitor”,

a mărturisit Ileana Sterp, într-un Instastory.

Ilenei Sterp nu i-a venit să creadă cât de mult a putut rezista Iancu în cușcă, motiv pentru care este extrem de mândră de el. Sora lui Iancu Sterp a ținut să-l felicite și pe câștigătorul George Zănoagă. Ileana Sterp este extrem de apropiată de cei doi frați și de sora ei, iar acum este recunoscătoare pentru faptul că a mai câștigat o soră.

Iancu Sterp și George Zănoagă au fost adversari în competiția RXF, în gala ce a avut loc pe data de 1 noiembrie. Emoțiile susținătorilor celor doi concurenți au atins cote maxime în timpul luptei, iar George Zănoagă a fost cel care a ieșit învingător.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.