Ce a aparut pe contul de socializare al lui Sindy dupa ce Razboinica a fost eliminata de la Survivor Romania 2021:"Nedreptatea, tristețea, durerea nu pot fi..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 mai 2021, 07:16
Ce a aparut pe contul de socializare al lui Sindy dupa eliminare

Sindy a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 in Consiliul de duminica in care fosta Razboinica a obtinut cele mai putine voturi din partea publicului.

Desi a parut resemnata in legatura cu deznodamantul din Consiliul de Eliminare si chiar a vorbit cu zambetul pe buze despre experienta de la Survivor Romania 2021, Sindy pare dezamagita de faptul ca a parasit competitia. In ciuda faptului ca si-a dorit enorm sa se reintalneasca cu familia ei, se pare ca fosta Razboinica ar mai fi vrut sa faca parte din competitie si se simte nedreptatita.

Sindy, primul mesaj pe contul de socializare dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce a spus Starlin despre eliminarea lui Sindy de la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a reactionat imediat

Pe contul de socializare a lui Sindy a aparut un mesaj care reflecta ceea ce fosta concurenta a simtit in momentul eliminarii: "SENTIMENTELE PROFUNDE NU POT FI EXPRIMATE IN CUVINTE...

mai ales: Nedreptatea, Tristețea, Durerea, Bunătatea, Dragostea..."
Cea care a reactionat la mesajul aparut pe contul lui Sindy este Mellina, fosta Razboinica care o vedea in Finala. Desi cele doua au avut momente de conflict la Survivor Romania 2021, ulterior, cele doua concurente s-au impacat si s-au despartit cu ochii in lacrimi in momentul in care cantareata a prasit reality show-ul. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sindy, fara regrete dupa eliminarea de la Surivivor Romania 2021

Citeste si: Cum a reactionat Culita Sterp dupa mesajul primit de la mama Geta, Iancu Sterp si iubita lui, Daniela Iliescu. Ce i-a spus viitoarea mamica a copilului sau

In urma cu o saptamana, Sindy a fost accidentata grav, iar dupa un Consiliu de Urgenta i s-a facut foarte rau, fiind nevoie de o ambulanta sa o transporte de urgenta la spital.

Andrei Dascalu, prezent in momentul in care Sindy a clacat, a dezvaluit ca intrase in panica atunci cand a vazut ca Razboinica nu mai reactiona:" Chiar când am ieșit din Consiliu, eu și Marius eram fix lângă ea, am întrebat-o dacă se simte rău, nu răspundea. La un moment dat i s-au lăsat puțin picioarele și zicea că se simte foarte, foarte amețită.  Am strigat la doctor, a venit, se uita la ea și a început să-i pună niște întrebări, ea nu răspundea și ne-am cam panicat. 
Nu știam ce se întâmplă cu ea, știam că e foarte amețită, nu știam dacă se va întâmpla ceva mai rău atunci pe moment. La câteva minute a venit ambuanța, a luat-o și a dus-o la spital."

 Cu toate acestea, Sindy a reusit in scurt timp sa se impuna pe traseul de la Survivor Romania 2021 si chiar sa aduca puncte decisive pentru echipa ei de foarte multe ori punandu-le in dificultate pe Faimoase prin rapiditate si puterea de concentrare.

"Sindy părăsește competiția SURVIVOR. Demnă, cu capul sus, fără regrete, FERICITA, declarând ca o sa aprecieze TOTUL mult mai mult de acum înainte, mai ales FAMILIA", a fost ultimul mesaj postat pe contul ei de socializare.