Ce a aparut pe contul de socializare al Ralucai Dumitru la cateva ore dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 01:30
Raluca Dumitru, primul mesaj dupa eliminare

Raluca Dumitru a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, iar concurenta nu a parut deloc surprisa de deznodamant.

Raluca Dumitru a fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021 in urma nominalizarii facute de Elena Marin. Faimoasa a recunoscut ca simtea ca va fi eliminata din competitie si chiar a marturisit ca multi apropiati printre care si prietenul ei cel mai bun, Razvan Botezatu, i-au spus ca nu va rezista prea mult in competitie avand in vedere ca este obisnuita cu comfort si sa nu-i lipseasca nimic.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Raluca Dumitru, primul mesaj dupa eliminare

Citeste si: Raluca Dumitru, GEST neasteptat fata de Elena Marin dupa eliminarea de la Survivor Romania!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 SURVIVOR ROMANIA 2021. Raluca Dumitru, dezamagita ca a fost eliminata de la Survivor Romania

Citeste si: Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din competitie dintre Stefan Ciuculescu, Raluca Dumitru, Andrei Dascalu si Marius Craciun

"Ma asteptam sa fiu nominalizata de Elena daca va iesi favorita. Eu ma consider norocoasa ca am ajuns pana in acest punct in competitie. Este o experienta grea, o experienta de la care mi-am infruntat frici, frica de inaltime, frica de apa, frica sa dorm in natura...am

invatat foarte multe lucruri aici. Ma bucur ca am trecut prin aceasta experienta. Cand eram acasa, ma consideram o persoana puternica, aici mi-am dat seama ca nefiind acasa, ne avand oamenii dragi alaturi de mine, mi-am dat seama ca nu sunt atat de puternica. Cand am plecat de acasa, prietenul meu cel mai bun, Razvan Botezatu, mi-a zis ca: tu nu o sa rezisti acolo mai mult de o saptamana, doua, tu esti obisnuita sa mergi la salon, la masaj, sa mananci, sa ai de toate, sa nu dormi in natura, pe traseu, la jocuri.
Se pare ca am rezistat, am ajutat echipa, am adus puncte. Sper ca nu am dezamagit pe nimeni!"

Raluca a tinut acest discurs inainte sa fie eliminata, iar dupa ce a parasit competitia, Raluca a spus ca se simte norocoasa ca a facut parte din competitie si a avut parte de experiente pe care nu ar fi crezut ca le poate depasi.

La cateva ore dupa ce a fost eliminata, pe contul de Instagram al fostei Faimoase a aparut si un mesaj scris cel mai probabil de catre bunul ei prieten, Razvan Botezatu. "Felicitari Raluca pentru tot parcursul tau in emisiunea Survivor! Te iubim si te asteptam cu drag acasa..."