Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Mihai la scurt timp după ce a fost descalificat de la ”Casa Iubirii”. Fostul concurent atacă din nou

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 feb 2023, 11:20

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Mihai la scurt timp după ce a fost descalificat de la ”Casa Iubirii”. Fostul concurent atacă din nou 

Sursa: Instagram

Mihai și Iolanda au fost descalificați din emisiunea ”Casa Iubirii”. Cei doi au încălcat regulamentul și au sărbătorit Paștele împreună, la mama concurentei.

Mihai și Iolanda au dat-o în bară în cadrul show-ului ”Casa Iubirii”. Cei doi formau un cuplu de câteva săptămâni, iar în perioada sărbătorilor Pascale cei doi au decis să se vadă, în afara competiției, ceea ce înseamnă cu au încălcat regulamentul emisiunii. Andreea Mantea a anunțat decizia definitivă, aceea ca cei doi să fie descalificați din emisiune.

Mihai și Iolanda au fost descalificați din emisiunea ”Casa Iubirii”

Citeste si: Flavius, detalii neștiute despre relația dintre Larisa și Dori de la Casa Iubirii: "Pe Dori am întrebat-o dacă va suferi!"

Decizie radicală în cazul Iolandei și a lui Mihai. Cei doi au fost descalificați din competiție și au plecat acasă. Iolanda a fost extrem de dezamăgită de cele întâmplate și regretă că a avut încredere în Mihai.

 ”Din lipsă de iubire de sine, am luat decizii greșite. Am greșit atunci când nu am avut încredere în mine și nu am văzut această emisiune ca pe o șansă pentru mine, ci o șansă pentru a iubi și am greșit din nou. Nu am crezut niciodată în viața mea că o să simt ură pentru cineva, dar o simt”,  a

spus și Iolanda, la rândul ei, la testimoniale, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De la iubire s-a ajuns foarte repede la ură, în doar câteva săptămâni, căci Mihai a fost cel care a dat totul în vileag, în timp ce Iolanda a încercat să mușamalizeze întreaga situație și să nu recunoască că s-a întâmplat ceva mai mult între ei decât un sărut.

Citeste si: Cum o caracterizează Flavius pe Kinga de la Casa Iubirii: "Nu se apropie nimeni de ea pentru că nimănui nu îi place ce face!"

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Mihai în urmă cu câteva ore

Mihai nu a părut prea afectat de cele întâmplate, însă regretă că a distrus relația cu Iolanda.

În urmă cu câteva ore, fostul concurent a postat pe Instagram o poză cu el din Casa Iubirii, imaginea fiind însoțită de un mesaj sugestiv.

”Soarele strălucește asupra Leului 👑”, a scris Mihai în dreptul fotografiei.

Citeste si: Casa Iubirii se zguduie din temelii. Andreea Mantea a dat verdictul final! Ce s-a decis în cazul Iolandei și a lui Mihai. Concurenții au rămas cu gurile căscate

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Dunca (@duncamihai12)