Ce a apărut pe pagina Ralucăi de Instagram după plecarea de la "Puterea dragostei". Fanii, devastați! "Ne pare foarte rău"

Autor: R.V.

În gala din această săptămână, Raluca Munte a părăsit casa "Puterea dragostei".

Tânăra nu a părăsit casa iubirii de la începutul competiției, însă, de data aceasta, pentru Ricardo a ales să plece și ea a simțit că nu-și mai are rostul în emisiune, i-a rugat pe colegii săi să o voteze pentru eliminare. 

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", surpriză de proporții pentru fani! Anunțul care i-a lăsat pe toți mască

În cadrul emisiunii, Raluca s-a dovedit a fi o femeie puternică, hotărâtă și prietenoasă. Acum că a ieșt din casa "Puterea dragostei", urmează să vedem dacă se va duce după Ricardo sau dacă va alege alt drum în viață.

Raluca le-a mulțumit fanilor și publicului pentru susținere și pentru că au fost alături de ea în clipele grele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Plușica de la "Puterea dragostei", părăsită de iubit? Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

Iată mesajul Ralucăi transmis fanilor, la ieșirea din casa dragostei:

"Ma simt mandra ca am ajuns atat de departe! Cele sapte luni petrecute aici m-au transformat intr-o adevarata luptatoare. Desi drumul meu in casa Puterea Dragostei s-a incheiat, pot spune cu mana pe inima ca ma simt implinita si recunoscatoare pentru toate experientele de viata si clipele minunate petrecute atat alaturi de cei din fata camerelor, cat si de cei din spatele

lor. Multumesc tuturor membrilor din staff pentru grija si prietenia acordata! Multumesc  @Andreeamantea  pentru nenumaratele incurajari si pentru sprijinul emotional neconditionat. Multumesc tuturor sustinatorilor mei pentru increderea acordata! De asemenea, doresc sa multumesc tuturor telespectatorilor care ne-au urmarit zi de zi si s-au bucurat, intristat, enervat si entuziasmat odata cu noi. Ii multumesc lui  @ricardo__filip pentru rabdarea de care a dat dovada si pentru linistea oferita in momente de turbulenta- Ricardo, iti multumesc din suflet.
Le multumesc colegilor mei ca mi-au respectat decizia de a pleca acasa si m-au votat spre eliminare. In incheiere, doresc sa multumesc familiei si prietenilor mei de la Cluj pentru increderea si incurajarile acordate. Abia astept sa va revad pe toti! Chiar daca sederea mea in casa PD s-a incheiat, lupta, cautarile, zambetele, sperantele continua. Nu doar pentru mine... pentru noi toti. Orice final vine cu un nou inceput si e la latitudinea noastra sa cream un inceput frumos.
Va multumesc tuturor!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.