Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Concluziile răstoarnă tot în cazul celor doi!

Author: Laura Macovei
Actualizat: 16 sep 2023, 11:02

Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Concluziile răstoarnă tot în cazul celor doi!

 
Sursa: arhivă

Daniel Balaciu a fost supus la testul poligraf, pe care însă nu l-a trecut. De cele mai multe ori s-a demonstrat că adevăratele sale intenții au fost să o agreseze pe Dana Roba.

Daniel Balaciu și-a măcelărit soția, pe make-up artista Dana Roba, aceasta suferind o operație și petrecând câteva zile bune în spital pentru recuperare. Și acum, Dana Roba îl acuză pe fostul soț că ar fi vrut de fapt să o omoare. 

Daniel Balaciu și-ar fi premeditat fapta

„Recent, Daniel mi-a făcut plângere la poliție pentru evaziune fiscală, și că sunt prietenă cu interlopii.

Așa a scris în plângere. El le-a spus polițiștilor că nu dădeam bon la fete.  Acum vreau să mă dezvolt mai mult și să îmi fac un salon mai mare de atât.

Citește și: „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!” Acuzații grave aduse de fosta soție a lui Nicolae Guță la adresa Danielei Roba

În acea plângere am înțeles că a scris că eram săracă lipită pământului, la început, când m-a cunoscut, după care am început să câștig bani frumoși pe care eu i-am făcut din videochat. Nu știu dacă o să mă cheme la poliție să depun mărturie, dar dacă o să trebuiască, o să mă duc",  a spus Dana Roba, potrivit click.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dana Roba este convinsa ca Daniel Balaciu a vrut să o omoare

Make-up artista consideră că soțul ei ar fi vrut să o omoare, însă nu a reușit. Ea a comparat cazul ei cu cel al Elodiei, însă planul lui Daniel Balaciu nu a fost dus la bun sfârșit, spune aceasta. De asemenea, vedeta nu s-a întâlnit cu acesta la Parchet.  

Citește și: „Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

„Nu era dispus să facă închisoare! El a crezut că o face pe Elodia, nu știu, a crezut că o să fie al doilea polițist care o face pe Elodia. El a crezut că fuge, era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul, este filmat pe stradă cum fuge cu bagajul, aștepta pe cineva în fața blocului să vină să-l ducă în Germania, dar nu a mai

venit cineva după el. El a rămas acolo, apoi a urcat la mine și a întrebat dacă am murit. El când a plecat cu fetele la sat, eu am adormit instant, am dormit patru ore. Dumnezeu m-a adormit și eu am auzit când el a venit și a băgat cheia în ușă”, a spus bruneta într-o emisiune. 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.