Ce a declarat Silvia Chifiriuc în ziua înmormântării Mioarei Roman: „Nu am nicio legătură. Am problemele mele”

Autor: Diana Ghita

Silvia Chifiriuc a vorbit cu un mare degajament în ziua înmormântării Mioarei Roman

Sursa: Facebook Silvia Chifiriuc; Facebook Oana Roman; WOWbiz

Silvia Chifiriuc este actuala soție a lui Petre Roman, fostul premier al României, care, înainte, a fost căsătorit cu regretata Mioara Roman.

Mioara Roman a murit la vârsta de 83 de ani, după ce, pe 23 februarie, a făcut stop cardio-respirator în somn. Aceasta a fost înmormântată pe 26 februarie, iar la priveghiul de dinaintea ceremoniei a fost prezent și fostul ei soț.

Ce a făcut Silvia Chifiriuc în ziua înmormântării Mioarei Roman

Actuala parteneră a lui Petre Roman nu l-a însoțit la priveghiul de duminică, 25 februarie.

În acest sens, Silvia Chifiriuc a explicat că are destule pe cap și, de aceea, nu a putut fi prezentă. În plus, aceasta a argumentat că nici nu are tangențe prea mari cu situația din familia lui Petre Roman.

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am

făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”
, a declarat Silvia Chifiriuc pentru click.ro.

Citește și: Motivul pentru care Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea fostul soț al Oanei Roman în tot acest timp!

Aceste motive nu explică, totuși, absența lui Petre Roman de la înmormântarea Mioarei, mai cu seamă că la priveghi a fost printre primii sosiți.

Acesta a trăit, timp de 33 de ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de fosta lui soție, iar faptul că nu s-a prezentat la funeraliile ei i-a pus pe toți pe gânduri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„A fost o foarte mare dragoste. Ade­vă­rata iubire a vieții mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar şi matură, şi profundă”,  povestea fosta soție a lui Petre Roman, cu ceva timp în urmă.

De ce a lipsit Petre Roman de la înmormântarea Mioarei

Gabriela Lucuțar, cea care a organizat ceremonia funerară a Mioarei Roman, a venit cu lămuriri vizavi de lipsa lui Petre Roman, explicând de ce fostul premier nu a venit la eveniment.

Conform declarațiilor ei, bărbatul nu a mai avut puterea să o vadă, pentru a doua oară, în sicriu pe fosta lui soție.

„Mi-ar plăcea să vină şi domnul Petre Roman la înmormântare. Ar fi nobil din partea lui. Dânsul a spus că preferă să nu o vadă aşa, ci să îi rămână în amintire cum o ştia, frumoasă…”, a dezvăluit Gabriela Lucuțar.

Citește și: Petre Roman, ultimele cuvinte pentru Mioara: „Arată foarte bine”. Ce a vrut să spună fostul ei soț

Însă, la funerarii, femeia a fost foarte elegantă, chiar fiica ei, Oana Roman, ocupându-se de alegerea pieselor vestimentare, după cum mărturisește Gabriela Lucuțar: „Este îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât. Și coliva are perle. Oana (Roman – n.r.) a cumpărat rochia și pantofii. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos”.