Ce a declarat tatăl Laurei, tânăra care a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia: „A avut o depresie și a fost internată”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 iun 2024, 01:10

Ce a declarat tatăl Laurei, tânăra care a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia:

Sursa: Facebook-Laura Roșca

Laura Claudia Roșca, cunoscută în lumea mondenă din România drept DJ Lalla, a fost găsită fără suflare joi după-amiază, pe o plajă din Mamaia. Autoritățile iau în calcul probabilitatea unui înec.

Moartea cunoscutei DJ-ițe din România a șocat marii artiști, dar mai ales pe apropiații tinerei. În vârstă de 34 de ani, Lalla a fost găsită moartă pe plajă, fiind îmbrăcată într-un tricou și slip. 

Deși inițial credeau că este un manechin, cei care au descoperit trupul neînsuflețit s-au apropiat și au văzut că este vorba de o persoană. Autoritățile au identificat victima datorită unor tatuaje și după brățara pe care o purta.

Laura era și prezentatoare la un post de radio din țară. 

Ultimele momente din viața Laurei Roșca 

Tânăra originară din Turda se mutase de mult în București, unde practica meseria de DJ, dar lucra și ca prezentatoare la un cunoscut post de radio. 

Citește și: Descoperire tulburătoare pe litoral! Turiștii au găsit trupul neînsuflețit al unei tinere. Este vorba despre o cunoscută DJ-iță

În ultimul timp, tânăra posta pe rețelele sociale diferite citate motivaționale, însă toate se pare că ascundeau un adevăr trist: tânăra ar fi suferit de depresie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cauza morții Laurei se complică, întrucât autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze: înec prin accident, sinucidere sau chiar omor. 

Ce spune tatăl fetei despre această tragedie

Tatăl Laurei a mărturisit că tânăra se confrunta în ultimul timp cu stări depresive. De asemenea, bărbatul ia în calcul și probabilitatea ca fiica sa să fi consumat prea mult alcool înainte ca tragedia să se întâmple. 

Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine ”, a declarat tatăl fetei, potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Cine este tânăra găsită moartă într-o mașină parcată în Focșani „Am auzit că s-a otrăvit” Femeia a lăsat în urmă patru copii

Totodată, apropiații tinerei susțin că Laura a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a pierdut un membru drag din familie și făcea ședințe de terapie cu un specialist.