Ce a descoperit o mama in timp ce schimba scutecul bebelusului! A mers imediat la spital si a primit o veste crunta de la doctori: "E bine totusi ca ati vazut la timp!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:18

Desi a trecut prin momente extrem de grele, o femeie a decis sa povesteasca necazul de care a avut parte, in incercarea de a trage un semnal de alarma.

Totul a inceput in momentul in care, intr-o seara, Aga Wabnig schimba scutecul bebelusului ei, o fetita in varsta de doar cinci luni.

Atunci a observat ca micuta avea intr-o parte o mica umflatura care, la apasare, era destul de tare. Ce era si mai ciudat era faptul ca aceasta era vizibila doar cand bebelusul statea cu picioarele indoite.

A doua zi dimineata a mers la doctor pentru un control.

Dupa o serie de teste amanuntite, Aga a primit o veste socanta: bebelusul ei avea cancer.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Singurul remediu care o putea ajuta erau sedintele de chimioterapie, care insa erau extrem de riscante din cauza varstei fragede.

Femeia a acceptat totusi riscurile si a inceput tratamentul. Din fericire, micuta Viktoria a scapat cu bine iar acum este un copil normal.