Ce a descoperit Simona Hapciuc după eliminarea de la Survivor România 2021? Nu i-a venit să creadă când s-a privit în oglindă: „Nu am fost niciodată mai...”

Autor: Amalia Georgescu
Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România
Sursa: Instagram

Simona Hapciuc a revenit pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021, iar acum a făcut o nouă dezvăluire. Ce le-a mărturisit prietenilor virtuali?

Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021, este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde a ținut să lămurească mai multe subiecte care au stârnit controverse în ultima perioadă. Dacă până acum a încercat să ofere explicații în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în tabăra Faimoșilor, de această dată, Simona Hapciuc a făcut o altfel de dezvăluire pe instagram.

Despre ce este vorba?

Simona Hapciuc a făcut dezvăluirea după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „Nu am fost niciodată mai...” 

După mai multe săptămâni în care doar a putut să viseze la un dus fierbinte și un pat moale, acum, Simona Hapciuc se bucură de toate acele lucruri mărunte care i-au lipsit atât de mult în perioada în care se afla în competiție.

În momentul în care s-a privit în oglindă, Simona Hapciuc a descoperit un lucru care a uimit-o și a dorit să împărtășească totul cu prietenii de pe instagram. Astfel, fosta concurentă de la Survivor România 2021 le-a mărturisit urmăritorilor că a slăbit foarte mult în perioada în care s-a aflat în competiție și că nu a fost niciodată atât de slabă ca acum. Pentru a dovedi acest lucru, Simona Hapciuc a postat o fotografie în care apare în costum de baie.

„Niciodată aât de slabă ca acum!”, a scris Simona Hapciuc în dreptul fotografiei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona Hapciuc a fost foarte supărată și dezamăgită după ce colegii din echipa Faimoșilor au nominalizat-o spre eliminare, fosta concurentă de la Survivor România 2021 considerând că a părăsit competiția mult prea devreme și că nu ar fi meritat să plece acasă. Simona Hapciuc a dezvăluit că eliminarea ei face cu siguranță parte dintr-o strategie și că votul colegilor nu a fost exprimat în funcție de performanțele de pe trasee, având în vedere că ea a adus puncte valoroase pentru echipă.

Citeste si: S-au legat de sanii ei la Survivor Romania 2021, insa acum a rabufnit: "Da, am unul mai mare si unul mai mic" Ce a spus concurenta despre silicoane in momentul cand fanii au criticat-o pentru cum arata

„Da, îmi pare rău că am ieșit după doar 7 săptămâni, deoarece mă consider una din cele mai bune concurente și dacă ai mei colegi nu mi-ar fi tăiat aripile visului pentru a-și alimenta ei orgoliul și răutatea, atunci traseul meu în competiție ar fi fost unul lung și plin de succese. Am

plecat de acasă încrezătoare în mine și știind ce pot face i-am promis copilului meu că voi ajunge cel puțin până în finală, promisiune pe care am fost obligată să o încalc în momentul in care ei s-au decis să nu fie corecți și să mă trimită acasă, fără motive întemeiate. Am luptat obosită, am luptat infometata și am luptat rănită. Am plâns când m-am accidentat și nu am putut intra la meciuri, deoarece îmi doream să ajut echipa, iar cu primul acord de la medic am intrat pe teren uitând orice durere și am luptat ca noua.” , a spus Simona Hapciuc după eliminarea de la Survivor România 2021.

Citeste si: Simona Hapciuc, ADEVARUL despre concurentii de la Survivor Romania 2021: "Este cel mai fals om de la Faimosi!" E incredibil despre cine vorbeste vedeta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.