Ce a descoperit un american pe străzile Timișoarei! „Sunt într-o frumoasă oază”. Turistul este de-a dreptul fascinat de frumusețea țării noastre

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 iun 2024, 16:37

Străinul a fost impresionat de ceea ce a descoperit

Sursa: TikTok

Un turist american a venit, recent, în vizită la Timișoara, unde a descoperit o mulțime de lucruri frumoase, atât în oraș, cât și în comportamentul cetățenilor.

Tânărul din Statele Unite ale Americi i s-a arătat cu adevărat fascinat de surprizele din Timișoara. În timpul unei plimbări prin oraș, acesta a dat peste un loc secret, pe care a ținut să-l arate și oamenilor de pe TikTok.

Ce a descoperit un american în Timișoara

Americanul le-a împărtășit internauților, cu un mare entuziasm, ceea ce a descoperit pe o străduță normală, plină de clădiri naționalizate.

Printre acestea, turistului i-a atras atenția o alee laterală, pe care a decis să o exploreze, iar ceea ce a văzut l-a uimit cu adevărat, întrucât nu i-a venit să creadă că după astfel de clădiri vechi există un asemenea loc pitoresc.

„Asta e o stradă românească normală. Aveți mașini, aveți clădiri comuniste, dar veniți cu mine înăuntru, această poartă duce la o oază laterală.

Acum un minut eram pe o stradă gri! Uitați-vă la culorile tufișurilor, cerului, clădirii. Se simte fals!”,
a spus străinul într-un clip pe TikTok.

Citește și: Timisoara, SINGURUL ORAS din Romania care apare intr-un TOP al DESTINATIILOR de LUX din Europa!

Acesta a intrat în interiorul unui complex cu o piscină și un restaurant înconjurate de o impresionantă grădină cu numeroase tipuri de flori și arbuști, care, împreună, formau un decor de poveste, care l-a cucerit pe american.

De asemenea, acesta s-a arătat cu adevărat uimit de tranziția atât de bruscă de pe o stradă obișnuită la o impresionantă oază de liniște.

Citește și: Bani europeni pe fală românească! Nu a ajuns în America, dar a ținut să aducă simbolul Hollywood-ului în vârful dealului! Iată cât l-a costat această aroganță pe primarul din comuna Măldărești, din județul Vâlcea!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Am mers de pe o stradă gri românească la o piscină frumoasă. Uitați-vă cât de frumos este aici!(...) Într-un minut sunt într-o frumoasă oază, iar în minutul următor mă aflu pe o stradă normală”, a mai spus turistul.

Ce l-a impresionat cel mai mult pe turist la români 

De asemenea, străinului îi place atmosfera din țara noastră care, după părerea lui, este populată de oameni foarte calzi și sociabili.

Tânărul s-a arătat cu adevărat îndrăgostit de România, despre care a spus că este destinația pe care a vizitat-o cel mai des și că se întoarce mereu cu plăcere aici

Citește și: Cinci destinații de poveste din apropierea Bucureștiului, în care îți poți petrece sfârșitul de săptămână. Peisajele acestor locuri îți vor tăia răsuflarea

„Am vizitat această țară mai mult decât orice altă țară din lume.

(...) Acest lucru se datorează faptului că atunci când aterizez aici toată lumea este incredibil de prietenoasă cu mine. Când mergi la un restaurant, oamenii zâmbesc când te aud vorbind engleză”, a povestit americanul, într-un alt videoclip.

Citește și: Acesta este cel mai frumos oraș din România: Arată ca o destinație de city break populară

Internauții au fost, la rândul lor, plăcut impresionați de entuziasmul cu care turistul vorbește despre România: „Îți mulțumim pentru că ne promovezi țara într-un sens pozitiv/ Felicitări! Un om care promovează țara mai bine decât o face ministrul Turismului în România. Respect! Un om cu suflet frumos și corect” 

@christian.grossi I did not expect that Romanian guy to do that 🇷🇴 #fyp #tellme #stitch #traveltiktok #backpacking #romania ♬ original sound- Grossi

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?