Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre Jador chiar de ziua Faimosului? A făcut totul public: „Viața e plină de surprize!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 03:15
Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Andreea Antonescu nu a uitat de ziua de naștere a lui Jador, fostul ei coleg de la Survivor România 2021, așa că a ținut să îi facă și ea o urare. Ce a spus despre Faimos?

Jador este unul dintre Faimoșii cu care Andreea Antonescu s-a înțeles de minune în competiția Survivor România 2021. Cei doi s-au cunoscut mai bine în cadrul competiției și săptămânile petrecute împreună au ajutat-o pe Andreea Antonescu să își formeze o părere despre Jador. Ce dezvăluire a făcut despre Faimosul de la Survivor România 2021?

Ce urare i-a făcut Andreea Antonescu lui Jador? A dezvăluit totul despre concurentul de la Survivor România 2021

Andreea Antonescu și Jador s-au cunoscut la Survivor România 2021 și chiar dacă nu au avut ocazia de a petrece foarte mult timp împreună, având în vedere că Faimosul a lipsit din competiție o perioadă din cauza unei accidentări grave la genunchi, se pare că Andreea Antonescu a fost plăcut surprinsă de comportamentul lui Jador.

Pe 25 martie 2021, Jador și-a sărbătorit ziua de naștere, de această dată alături de colegii din echipa Faimoșilor.

Chiar dacă a fost eliminată din competiția Survivor România 2021, Andreea Antonescu a ținut să posteze un mesaj în mediul online de ziua Faimosului, chiar dacă acesta nu are posibilitatea de a vedea mesajul în momentul de față.

Citeste si: Andreea Antonescu, criticata ca a purtat lentile de contact si gene false la Survivor Romania 2021. Ce a spus vedeta despre asta si care e ADEVARUL

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Antonescu a dezvăluit că pentru ea, Jador a reprezentat o adevărată surpriză, mai exact una plăcută și că îl respectă pentru felul său de a fi. 

„La mulți ani, Jador! Viața e plină de surprize, iar tu ești una dintre cele plăcute. Respect!”, este mesajul pe care Andreea Antonescu l-a postat pe instagram de ziua lui Jador. 

Andreea Antonescu a părăsit competiția Survivor România 2021 în urmă cu o săptămână. Concurenta a fost votată spre eliminare de colegii de echipă, aceștia motivând că felul în care vedeta se descurcă pe trasee trage în jos echipa. Înainte de eliminare, Andreea Antonescu s-a accidentat la deget, astfel că la ultimele jocuri nu a mai putut intra pe traseu. Deși a fost votată spre eliminare de Faimoși, Andreea Antonescu nu a fost supărată, aceasta dezvăluind că, din punct de vedere sportiv nu a avut cele mai bune rezultate, asta și din cauza faptului că nu a avut la dispoziție suficient

timp pentru a se pregăti așa cum ar fi trebuit.

Citeste si: Primele declaratii ale Andreei Antonescu despre coalitia impotriva Elenei Marin de la Survivor Romania 2021. Este sau nu prietena cu Faimoasa?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.