Ce a făcut Alex Velea după ce a fost trădat de persoanele importante din viața lui? Și-a făcut curaj și a recunoscut: „Mă consum, mă întreb de ce...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 iul 2022, 00:15
Alex Velea, dezvăluiri despre momentele în care a fost trădat
Sursa: Instagram

În ultima perioadă, Alex Velea a fost atacat de mai multe persoane cu care a colaborat în trecut, iar conflictele se pare că nu au fost ușor de suportat. Ce a dezvăluit artistul?

După fiecare atac venit din partea persoanelor apropiate, Alex Velea nu s-a declarat afectat, ci din contră, a preferat să trateze totul cu zâmbetul pe buze. În realitate, se pare că toate aceste dezamăgiri și-au pus amprenta asupra lui, mai ales că au venit din partea unor persoane dragi. Ce a mărturisit artistul despre aceste episoade mai puțin plăcute din viața lui?

Ce a făcut Alex Velea pentru a trece mai ușor peste dezamăgiri?

Alex Velea a dezvăluit că de fiecare dată când a fost trădat de cei din jur s-a consumat enorm și și-a pus o mulțime de întrebări, încercând să găsească un vinovat pentru cele întâmplate. Invitat în platoul emisiunii Teo Show, artistul a mărturisit că a analizat situația pentru a vedea dacă vina îi aparține, însă nu a reușit să găsească o explicație pentru conflictele apărute

Artistul a precizat că experiențele mai puțin plăcute din trecut nu l-au făcut să renunțe la proiectele cu tinerii aflați la început de drum, ci l-au motivat și mai mult să meargă în continuare pe același drum.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Antonia a dat cărțile pe față! Care este mărul discordiei în scandalul dintre iubita lui Velea cu Mario Fresh și Lino Golden. Artista nu vrea să mai audă de cei doi: "Nu mai există pentru noi"

Alex Velea este recunoscător pentru familia sa și pentru toate lucrurile bune care i s-au întâmplat de-a lungul timpului, artistul fiind convins că faptele bune sunt mereu răsplătite. 

„Mă consum, mă întreb de ce mi s-a întâmplat iar, că probabil nu e prima dată, mă întreb oare unde am greșit și dacă așa se răspunde lucrurilor pe care le ofer.  Dar facerea de bine… Nu sunt sfânt, e posibil să greșesc și eu… Dacă ești prea bun, ești luat de prost și probabil că oamenii consideră bunătatea o slăbiciune.

Dar la final consider că asta am eu de dat în Univers, mi se pare că mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în viața mea, familia, nevasta mea, copiii mei, părinții pe care mi i-a dat Dumnezeu, cariera pe care mi-am dorit-o foarte mult, faptul că fac exact ceea ce mi-am dorit când eram copil. Consider că fac bine ceea ce fac, bucur oamenii și ăsta e Alex Velea.
E tardiv (n.r să renunțe să îi mai ajute pe cei aflați la început de drum), pentru că noi am luat deja proiecte pe care le-am demarat și acum suntem în plin proces, n-am cum să mai pun stop. Dacă au fost unii eronați, greșiți, nu am cum să bag pe toată lumea în aceeași găleată. Dar sunt puternic și sunt gata să o iau de la început oricând.”,
a spus Alex Velea în emisiunea Teo Show, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Ce a pățit Mario Fresh după ce a încheiat colaborarea cu Alex Velea? Detaliul pe care până acum l-a ținut ascuns: „Pur și simplu, de azi pe mâine...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.