Ce a făcut Ana, copila de 12 ani, găsită fără viață, într-un apartament din București, înainte să i se ia viața. Copila trecea prin momente grele de ceva timp

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 iun 2023, 11:59

Absențele sale începuseră să fie numeroase încă din luna februarie a acestui an

Sursa: antena3.ro

Ana a fost dată dispărută la începutul lunii mai, chiar de către tatăl ei și, la o lună distanță, a fost găsită fără viață, într-un apartament din București, de către proprietarul locuinței. Mama fetei susține că nu știa că este moartă, deși nici nu mai vorbea cu ea, dar colegii ei nu cred că este nevinovată.

Ana, fata găsită putrezită, într-un apartament din București, sub pat, a avut parte de o perioadă destul de grea. Părinții ei sunt divorțați, iar tatăl era cel care obținuse custodia fetei.

Ultimele zile din viața fetei găsită moartă, într-un apartament din București

Apropiații familiei îi plâng de milă Anei, deoarece nu a avut parte de momente frumoase și liniștite, așa cum ar fi trebuit să se întâmple la vârsta ei.

Conform r omaniatv.net, copila era trimisă când la mamă, când la tată, iar ea alegea părintele la care să stea, în funcție de cel cu care se înțelegea cel mai bine.

Mai mult decât atât, de ceva timp, fata nici nu mai dădea pe la școală, iar absențele sale începuseră să fie numeroase încă din luna februarie a acestui an. Din luna aprilie, de când nimeni nu mai știa nimic de ea, profesorii nu au mai văzut-o.

Dispariția acesteia a fost anunțată pe data de 5 mai.

Citește și: Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor

„Până să se descopere tragedia, profesorii o așteptau la școală, ca să o bombardeze cu note ”, au spus persoane din cadrul unității de învățământ la care era înscrisă Ana, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Declarațiile mamei Anei, care ridică semne de întrebare

Mama Anei a fost arestată în Spania, interogată și, după nici 24 de ore, a fost eliberată. Acum, principalul suspect este chiar iubitul femeii care ar fi fost reperat în Olanda. Acesta a fost dat în urmărire internațională.  Recent, Antena3 CNN a prezentat o filmare în care apare mama copilei, făcând declarații șocante.

Discuția a fost înregistrată de unul dintre colegii de muncă ai femeii, un bărbat care lucrează, în Spania, la aceeași la care este angajată și femeia.

Mama Anei susține că se afla în țară în momentul în care Ana a fost ucisă, dar afirmă că nu știa acest lucru, deoarece era convinsă că se află în grija tatălui, deși nu a verificat niciodată acest lucru. Bunica fetei o contrazice, spunând și arătând că tatăl Anei o căuta la acea vreme.

Citește și: Rezultatele autopsiei copilei de 12 ani, găsită într-un sac, într-un apartament din București. Mama fetei este suspectă, la fel și iubitul ei

Mai mult decât atât, Simona, mama Anei, le spune colegilor, care au supus-o unui adevărat interogatoriu, că ea nu a discutat nimic cu fata ei și doar a spus, „la mișto”, că a vorbit cu ea.

Afirmațiile acesteia îi scot din minți pe colegii săi, care susțin că femeia minte, chiar dacă îi sunt prezentate dovezile.

Fata a fost găsită într-un sac, sub lada unui pat din apartamentul pe care mama ei și iubitul femeii l-au închiriat și în care au locuit în perioada în care au stat în România.