Ce a făcut Andrei Versace în ultimele săptămâni din viață? Prietenul influencerului a dezvăluit detalii importante: „A avut niște decăderi”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 iul 2024, 14:28
Andrei Versace
Sursa: Facebook Andrei Versace Official

Trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost descoperit de polițiști la data de 20 iulie 2024, iar tot mai multe detalii despre viața influencerului ies la iveală.

Sâmbătă, 20 iulie 2024, o descoperire șocantă a avut loc la apartamentul de lux al lui Andrei Versace, acolo unde a fost descoperit trupul neînsuflețit al acestuia. Un prieten apropiat influencerului a dezvăluit câteva detalii despre ultimele săptămâni din viața acestuia.

Ce a făcut Andrei Versace în ultimele săptămâni din viață?

Prietenii și apropiații lui Andrei Versace se luptă cu durerea pierderii influencerului cunoscut pentru stilul său de viață exclusivist.

Andrei Versace, pe numele său real, Andrei Pârvan, a fost găsit fără viață pe podeaua bucătăriei din apartamentul său de lux din sectorul 1 al Capitalei. Apelul la 112 a fost dat de către paznicul clădirii, ce a resimțit un miros înțepător din apartamentul lui Andrei Versace.

Intrați în apartament, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace. Un prieten de-al lui Andrei Versace a declarat că doar în urmă cu câteva zile a vorbit cu acesta și deși trecea printr-o perioadă dificilă a vieții sale, din cauza afacerilor sale, părea că influencerul este pe calea cea

bună.

Citește și: E incredibil ce a facut Andrei Versace in direct in timpul emisiunii WOWbiz cu un smartphone de ultima generatie: "Ca sa vada si praduitorii mei cum se filmeaza regele fitelor!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

„Acum undeva la 4 sau 5 zile am stat de vorbă cu Andrei. Am și niște mesaje vocale între mine și el. Îmi spunea „ce să fac prietenul meu, am început să îmi revin”. Adică era pe drumul cel bun. (…) A avut niște decăderi în afaceri și nu era mulțumit de chestia asta. (…) Veți vedea în urma analizelor, Andrei Versace nu era omul care să consume droguri.

Îl cunosc din 2014, am fost ca şi copilul lui. Din punctul meu de vedere este o moarte naturală pentru că Andrei era un om plin de viață. Până şi dușmanii îl iubeau. Nu avea la cine să aibă datorii şi nu-l traumatiza nimeni. Avea o familie foarte bună, părinții îl iubeau, avea un frate”, a declarat prietenul lui Andrei Versace pentru romaniatv.net

Prietenul lui Andrei Versace recunoaște că acesta a chemat ambulanța în urmă cu aproximativ trei săptămâni și le-a cerut medicilor să îi administreze un calciu, însă nu a știut mai multe detalii

despre acel incident. „Din ce am înțeles la ambulanta sunase acum două sau trei săptămâni să îi facă un calciu. Atât știu”, a declarat prietenul lui Andrei Versace. 

Câți bani primea Andrei Versace de la mama sa?

Andrei Versace era cunoscut pe rețelele sociale pentru stilul său exclusivist de viață. În pozele acestuia, Andrei Versace apare alături de mașini de lux, femei frumoase sau în localuri de renume, însă starea lui financiară nu ar fi fost atât de bună precum arăta influencerul.

Surse apropiate anturajului lui Andrei Versace spun că bărbatul ar fi trăit dintr-o sumă de bani pe care mama acestuia o trimitea lunar, în valoare de 1.500 de euro pentru cheltuieli.

Mama lui Andrei Versace a ieșit la pensie, lucrând întrecut ca arhitectă, dar și în cadrul unei bănci din România. Deși Andrei Versace îi făcea pe oameni să creadă că dețină fel și fel de imobiliare în zone celebre din București, precum un bloc pe Calea Dorobanților, apropiații spun că tatăl său a fost cel care a avut un teren în zonă și s-a asociat cu familia Onoriu în afaceri.  

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!