Ce a făcut Armin Nicoară la o nuntă: ''Cuvintele nu își iau rostul'' Artistul a impresionat toată lumea prezentă

Author: Diana Bostan
Actualizat: 28 iul 2023, 13:05

Armin Nicoară

Sursa: Facebook- Armin Nicoară

Armin Nicoară se află pe prima poziție în trending, iar artistul face show la evenimentele sale cu saxofonul său. Este apreciat de fani, iar pentru a-l avea la nuntă, aceștia sunt dispuși să scoată și câteva mii de euro din buzunar.

Sunt și cârcotași care consideră că momentul făcut de Armin Nicoară nu este pe măsura așteptărilor sau a sumei pe care acesta o pretinde pentru a cânta la o nuntă. Însă recent, Armin Nicoară și-a lăsat audiența cu gura căscată și a urcat să cânte pe mese.

Armin Nicoară a făcut spectacol la ultimul sau eveniment

Imaginile cu Armin Nicoară au ajuns virale, muzica lui i-a făcut până și pe cei doi proaspeți căsătoriți să urce pe mese.

Mirele și mireasa au fost încântați până peste măsură de prestația cunoscutului saxofonist.

Citește și: „Făceau gogoși și le ascundeau, ca să nu mâncăm și noi din ele”. Claudia Puican a suferit din cauza sărăciei. Artista s-a lovit de greutăți din partea familiei

„Dacă el nu depune suflet în ceea ce face și nu dă tot ceea ce poată să facă oamenii fericiți...n-ai

cum să nu-l iubești”
, a fost mesajul care a însoțit postarea.

În ciuda problemelor de sănătate cu care artistul se confruntă, acesta a făcut din nunta celor doi tineri un adevărat spectacol de care își vor aminti toată viața.

Citește și: ” Ne-am mărit familia!” Însărcinată cu al treilea copil, Georgiana Lobonț a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Armin Nicoară a colaborat de-a lungul timpului cu artiști de renume, printre aceștia se numără Vlăduța Lupău, Georgiana Lobonț, iar recent a lansat o piesă în colaborare cu Mălina Avasiloaie.

Armin Nicoară a rămas fără o persoană dragă sufletului său

Artistul trece prin clipe grele după ce bunica lui s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut chiar de Petrică Nicoară.

Citește și: Armin Nicoară, asaltat de admiratoare! „Această domnișoară mă caută disperată”. Cum a reacționat Claudia Puican

Potrivit artistului, bunica lui a căzut la pat în momentul în care soțul ei, bunicul lui Armin, a trecut la cele veșnice. Acest lucru a dărâmat-o pe bunica saxofonistului, care nu și-a mai putut reveni.

 Acum câțiva ani, a murit și bunicul meu.

Ei locuiau în zona Herculane. După moartea bunicului, tata și unchiul meu au adus-o la Timișoara. În acel moment, după ce au luat-o de la colibă, unde a stat toată viața, s-a rupt ceva în ea. Vreau să spun că s-a ținut foarte bine, ea mergea tot timpul cu vacile și oile pe câmp. După ce a murit bunicul, s-a întâmplat să pice la pat”,  a povestit artistul pentru Star Popular.

Citește și: „La un minut după ce am coborât de pe scenă”. Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert din Turceni! Cântăreața a evitat totul la secundă

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?