Ce a făcut Bianca Drăgușanu cu primul milion de euro câștigat. Incredibil pe ce a dat banii: "Sunt o femeie care investește"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 02 mar 2024, 05:30

Ce a făcut Bianca Drăgușanu cu primul milion de euro câștigat. 

Sursa: Facebook Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum a cheltuit primul milion de euro. Iată ce a făcut vedeta cu banii!

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din România. Blondina este de o frumusețe rară și este o femeie de succes, care are o viață fără griji. Recent, Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce a făcut cu primul milion de euro câștigat.  

Citește și: „Era femeia accident de atunci”. Cătălin Botezatu, impresionat din prima clipă de Bianca Drăgușanu. Celebrul designer a fost uimit de prezentatoare  

Ce a făcut Bianca Drăgușanu cu primul milion de euro câștigat. Incredibil pe ce a dat banii

Bianca Drăgușanu a mărturisit că a făcut deja primul milion de euro, dar l-a cheltuit extrem de repede. Blondina susține că știe să facă bani din orice, iar frumusețe i-a deschis multe uși. Așa a reușit să semneze multe contracte de imagine, care i-au rotunjesc substanțial veniturile. 

Vedeta a declarat într-un interviu că, primul ei milion de euro l-a investit într-o casă, în Dubai. Aceasta își dorește să o vândă și să își cumpere o casă mai mare.

Blondina se consideră o femeie puternică și isteață, care poate să facă și mai mulți bani. Aceasta a declarat că se iubește și prețuiește foarte mult, motiv pentru care vrea să investească în ea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu cred că sunt o femeie puternică, o mamă devotată! (…) Sunt mai mult o femeie de afaceri, să știi, pentru că eu din orice lucrușor pe care îl aduc în

viața mea, fac bani. (…) Adică sunt binecuvântată cumva pentru că eu vând extensii sau port extensii, fac bani. Mă asociez cu o casă de bijuterii, port bijuterii, iată, fac bani.

Frumusețea deschide uși, să știi! Nu știu dacă neapărat am întâmpinat probleme vreodată din cauza asta, că nu știu dacă există vreo femeie frumoasă căreia să i se închide ușa, mai ales dacă e și deșteaptă.

Asta e o combinație perfectă, știi! Dar n-aș putea să spun că am avut vreodată probleme pentru că arăt bine, dimpotrivă, pentru că arăt bine mi s-au deschis uși, am semnat contracte și am o viață frumoasă, pentru că sunt o combinație de femeie care are câte puțin din fiecare.

Eu nu mă consider extraordinar de frumoasă pentru că eu știu femei mult mai frumoase decât mine, dar eu consider că am acel ceva combinat cu acel ceva și cu istețime, și cred că sunt ceea ce trebuie.

Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea.

Eu mă iubesc foarte mult! N-aș putea să spun că sunt egoistă sau narcisistă, dar mă prețuiesc foarte mult și investesc. Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. Într-adevăr, nu e o investiție neapărat bună pentru că nu mai poți recupera banii pe care i-ai investit în pantofi, dar practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi.

Și atunci sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă. Tocmai d-asta legea atracției spune că dacă te comporți așa cu această energie îți vine înzecit sau poate de milioane de ori înapoi. Și atunci eu banii îi tratez ca pe o energie de care mă bucur și care de fiecare dată mă răsplătește înapoi. Nu prea îmi place să folosesc cuvântul cheltuială, nu sunt o femeie risipitoare, dar revin să spun că investesc în ceea ce produce. Eu investesc în mine pentru că eu produc acești bani. Și sumele astea nici măcar nu contează atunci când ești fericit", a declarat Bianca Drăgușanu pentru Unica.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.