"Raceala ta ma pune la pamant" Ce a facut Bogdan Mocanu dupa ce Andra a parasit in lacrimi Romania

Autor: A.I.
Actualizat: 02 iul 2020, 12:33

Ce a facut Bogdan Mocanu dupa ce Andra a parasit Romania Poveste de dragoste dintre Andra si Bogdan Mocanu, inceputa la "Puterea dragostei", s-a incheiat.

Ce a facut Bogdan Mocanu dupa ce Andra a parasit Romania  Mocanu, desigur, suferind, pare ca incepe sa isi continue viata dupa ce Andra a parasit in lacrimi Romania.

Castigatorul "Puterea dragostei" sezonul 1 a aparut intr-un videoclip de manele, "KATUS- Raceala ta ma pune la pamant (Official Video) Special Guest Bogdan Mocanu", productie DeSanto, desigur, care se ocupa si de cariera lui Jador.

Desi parea ca Andra si Bogdan Mocanu se vor impaca dupa noaptea petrecuta de acesta cu Bia, se pare ca o impacare nu mai este posibila, avand in vedere ca fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a parasit Romania cu destinatia Italia.

Mocanu a recunoscut ca nu este deloc ok dupa ce fosta lui iubita a plecat.

Ce a facut Bogdan Mocanu dupa ce Andra a parasit Romania

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au despărțit după ce fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a aflat că a fost înșelată și chiar dacă cei ce îi simpatizează sperau că vor depăși acest moment dificil și că vor rămâne împreună, se pare că nu au reușit să își rezolve problemele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Voloș a decis să plece în Italia și să uite de tot ceea ce s-a întâmplat rău în ultima perioadă. Chiar dacă în postările de pe instagram pare că a trecut peste infidelitatea fostului ei iubit și că acum este bine, sunt momente în care Andra Voloș arată ce simte cu adevărat. La fel s-a întâmplat și acum, când fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a postat un mesaj trist pe contul de instagram.

"Aș vrea să plece și sentimentele odată cu oamenii care o fac...", a scris Andra Voloș pe instagram.

Citeste si: Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Mesajul ei spune tot: "Aș vrea să..."

Citeste si: Bogdan Mocanu, mesaj sfasietor dupa ce Andra l-a parasit si a plecat in Italia: ''Nu implora pe nimeni sa...''

Citeste si: Andra Volos, primele dezvăluiri despre împăcarea cu Bogdan Mocanu: „Eu sunt mai 'hai să trecem peste, hai să mai închidem un ochi'”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.