Ce a făcut Culiță Sterp după ce Milan a pierdut 100 de euro: „Nu-mi vine să cred”. Ce superstiție are artistul cu privire la banii pierduți

Autor: Diana Bostan

Reacția lui Culiță Sterp după ce Milan a pierdut 100 de euro

Sursa: Instagram: Daniela Iliescu

Culiță Sterp și fiul lui, micuțul Milan, au o relație extrem de apropiată, iar artistul îi face toate poftele fiului său. Iată cum a reacționat Culiță Sterp în momentul în care Milan a pierdut 100 de euro.

Culiță Sterp a împărtășit cu urmăritorii săi un moment amuzant, în centrul atenției fiind chiar fiul său. Aflați într-un restaurant, artistul a dezvăluit faptul că Milan a pierdut 100 de euro. Iată cum s-a întâmplat totul!

Cum a reacționat artistul în momentul în care fiul lui a pierdut 100 de euro

Recent, pe contul său de TikTok, Culiță Sterp a împărtășit o întâmplare amuzantă din viața sa.

Totul a început când Milan a pierdut 100 de euro la un restaurant din Spania, acolo unde artistul se află în vacanță alături de logodnica sa și de fiul lor. Artistul a povestit că, înainte de a merge la masă, Milan a insistat să primească niște bani, văzând că tatăl său avea bani la el. Pentru a îndeplini dorința fiului său, Culiță Sterp i-a dat 100 de euro, pe care Milan i-a pus în buzunar.

Citește și: Daniela Iliescu, asemănare izbitoare cu iubita lui Cristiano Ronaldo: „Mă duci cu gândul la Georgina Rodriguez” Ce a răspuns iubita lui Culiță Sterp

După ce și-a dat seama că Milan a pierdut banii, Culiță Sterp s-a întors la restaurant pentru a verifica dacă sunt încă acolo. Spre surprinderea lui, banii erau încă acolo, pe scaun, neatinși, deși locul era plin de oameni.

"Acum mă întreabă 'Tata, unde sunt banii mei?'" a continuat el, adăugând că nu-i vine să creadă cât de norocoși au fost să găsească banii.

"Uitați ce întâmplare. A pierdut Milan 100 de euro la restaurant, unde am mâncat și m-am dus pe drum înapoi să văd dacă îi găsesc și erau exact acolo pe scaun. Deci nu-mi vine să cred și erau o grămadă de oameni, ori nu i-a văzut cineva, habar nu am.

Dar important e că i-am găsit," a povestit Culiță în video-ul său, postat pe TikTok.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

@culita_sterp_official

Nu e vorba de valoarea lor dar ca idee ce oameni faini ca nu i-au luat de acolo…sau poate nu i-au vazut 😂 Mentionez ca suntem la un resort din Benidorm, Spania

♬ sunet original- Culiţa Sterp

Milan a fost extrem de bucuros în momentul în care a aflat că banii au fost găsiți

După ce a găsit banii, Culiță s-a întors la Milan, care l-a întrebat imediat dacă a reușit să-i recupereze. Când a aflat că banii au fost găsiți, Milan a fost extrem de bucuros. Cu toate acestea, Culiță a decis să fie precaut și i-a propus lui Milan să țină el banii de acum înainte, pentru a evita alte pierderi. 

Citește și: Prima reacție a Danielei Iliescu după ce mama Geta a spus că fiul ei își înșală viitoarea soție: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”

Milan: Ai găsit banii?

Culiță Sterp: Nu-ți mai dau banii acum, iar o să-i pierzi.

Această poveste a stârnit multe zâmbete și reacții amuzante în rândul fanilor, care au apreciat modul în care Culiță a gestionat situația. Acesta le-a dezvăluit fanilor că nu este vorba de valoarea banilor, ci a apreciat oamenii civilizați de acolo care nu au luat banii. Tot artistul a dezvăluit în secțiunea de comentarii faptul că are o superstiție legată de banii pierduți.

”Am eu o superstiție cu banii pierduți: ”îmi pierd norocul”. Dar l-am găsit înapoi”, a scris Culiță Sterp, în secțiunea destinată comentariilor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.