Ce a făcut Dana Roba cu verigheta de la Daniel Balaciu: „Am luat bani pe ea”. Când se va finaliza procesul de divorț al celor doi

Autor: Diana Ghita

Daniela Roba a vorbit despre Daniel Balaciu

Sursa: Instagram Daniela Roba

Dana Roba a decis să lase în urmă simbolurile unui mariaj care s-a transformat într-un coșmar. După ce a scăpat cu viață din mâinile soțului ei violent, Dana a hotărât să nu mai păstreze verigheta de la Daniel Balaciu.

Verigheta, care odinioară reprezenta un simbol al iubirii dintre ea și Daniel Balaciu, a fost îndepărtată de Dana Roba. Aceasta a dezvăluit, pentru Click!, că nu și-a dorit să păstreze amintirea unei relații care s-a sfârșit cu un act de violență extremă. În 2023, fostul ei soț, Balaciu-Daniel Remus, a fost aproape să îi ia viața în căminul conjugal, iar acum, bruneta încearcă să se elibereze de acea parte a trecutului său.

Ce a făcut Dana Roba cu verigheta de la Daniel Balaciu

Vedeta a mărturisit, pentru sursa citată, că a scăpat de verighetă chiar în ziua în care a cerut divorțul de fostul ei partener: „Verigheta n-am păstrat-o, am amanetat-o în ziua în care am băgat cererea de divorț, am luat niște bani pe ea. I-am zis și lui să o amaneteze și pe a lui.

Nu mai vreau să aud de acea verighetă, am abandonat-o la amanet, a fost cu ghinion, ducă-se!(...)

Procesul de divorț nu se va încheia anul acesta, ci în 2025, și cred că tot atunci și procesul de custodie, pentru fiicele noastre. Sper să îl câștig, ca să nu mai am nevoie de semnătura lui, ca să plec cu fetele în vacanță în străinătate.

Anul acesta mergem în concediu prin țară, și pe la Bistrița, la niște prieteni de suflet. Dar, eu am proces și cu soacră-mea, e pusă pe mine, cu avocați, ca să îi dau fetele în vizită. Însă, dacă ele nu vor la bunica, nu vor merge, și așa rămâne, căci pot decide și singure, sunt mari de-acum!”.

Citește și: Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ce sumă de bani urmează să obțină Dana Roba de la Daniel Balaciu, după atacul de anul trecut

Fostul soț al Danei Roba a fost condamnat, luna trecută, la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor în cadrul violenței domestice, conform portalului just.ro. Când a aflat de pedeapsa lui, bruneta și-a exprimat dezamăgirea față de legile din România.

„Sunt foarte dezamăgită de decizie.

Această pedeapsă blândă nu le protejează deloc pe femeile care au fost mutilate de soți, de iubiți. Eu mulțumesc Domnului că încă sunt în viață, atât pot spune. Oricum, 7 ani de închisoare sunt foarte puțini, o să iasă foarte repede, mi-e teamă de el. Am făcut recurs, nu vreau să rămână cu așa o pedeapsă mică. Ar merita pedeapsa cu închisoare pe vecie, pe viață, la ceea ce mi-a făcut!”, a declarat vedeta, pentru sursa citată.

În plus, Dana a vorbit despre modul în care va recupera suma de 80.000 de euro, stabilită în instanță drept compensație pentru suferința îndurată. Ea este hotărâtă să obțină aceste daune, ca parte a procesului de a-și reconstrui viața după experiența traumatizantă.

Citește și: Scandal uriaș între Dana Roba și fosta soacră, în sala de judecată: „Nu m-a ajutat cu 5 lei”. Ce acuzații și-au adus cele două

„Această sumă reprezintă, de fapt, 70.000 de euro daune morale și 10.000 de euro cheltuielile de judecată, deși eu am plătit vreo 13.000 de euro, la avocați. Cum voi recupera acești bani? Păi, partea lui din apartamentul în care am stat o vând și păstrez banii”, a mai spus Dana Roba, citată de click.ro.