Ce a facut Flo dupa ce a parasit competitia Exatlon? Decizia luata de fostul concurent i-a uimit pe multi

Autor: Ana Maria Petre Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2018, 18:19

Flo, asa i-au spus toti lui Florian Sendroiu, concurentul din echipa Faimosilor, eliminat in emisiunea Exatlon din 13 februarie.

La mai putin de o luna de la intoarcerea acasa, Flo a luat o decizie ce i-a uimit pe multi. 

Flo s-a intors in tara la cateva zile dupa eliminare si a fost asteptat la aeroport de iubita sa si de cativa prieteni. Tanarul, care locuieste in Campina cu bunicii sai, a avut parte la venirea acasa de multe surprize atat din partea familiei, dar si a prietenilor. 

In urma cu cateva zile insa, Flo a decis sa renunte la pagina sa de socializare, uimind multa lume. “Salutari prieteni! Vreau sa anunt ca voi sterge aplicatia Facebook”, a scris el, precizand insa ca va folosi pentru comunicare cu fanii si cu prietenii alte aplicatii, unde posteaza mereu imagini cu el. 

Flo a fost concurent la Exatlon doar doua saptamani, fiind nominalizat de colegi si apoi eliminat.

Tanarul spune insa ca experienta traita la Exatlon Romania ii va lasa urme adanci si ca este extrem de fericit ca a avut sansa sa faca parte din acest proiect. Florian Sendroiu este practicant de parkour si a fost adus in echipa Faimosilor impreuna cu Larisa.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.