Ce a făcut Gabriel Vasiliu după ce a aflat că soția lui ar fi fost ucisă în Olanda. Daiana Marcu, o fostă iubită de la “Puterea Dragostei”, a rupt tăcerea: ,,A iubit-o foarte mult”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 sep 2024, 09:23

Gabriel Vasiliu este devastat după moartea soției sale.

Sursa: Facebook: Gabriel VGA/ Ana Maria Vasiliu

Tragedia prin care trece Gabriel Vasiliu, cunoscut din emisiunea „Puterea Dragostei”, a șocat pe toată lumea, după ce a aflat că soția sa, Ana Maria Vasiliu, a fost ucisă în Olanda.

În timp ce Gabriel Vasiliu se află în închisoare, o apropiată a fostului concurent de la ”Puterea Dragostei” a rupt tăcerea și a dezvăluit cum a primit tânărul moarte soției sale. Ana Maria Vasiliu a avut un sfârșit brutal, iar autoritățile olandeze investighează cazul pentru a afla detalii despre circumstanțele în care a avut loc crima.

Citește și: Motivul pentru care a fost ucisă Ana Maria Vasiliu, soția fostului concurent de la Puterea Dragostei! Mesajele incriminatorii din telefonul victimei

Cum a reacționat Gabriel Vasiliu în momentul în care a aflat de moartea soției sale

Gabriel Vasiliu, fost participant la emisiunea „Puterea Dragostei”, s-a căsătorit cu Ana Maria la scurt timp după apariția sa în show, unde formase inițial un cuplu cu Daiana Marcu. În prezent, Gabriel se află în spatele gratiilor, fiind condamnat pentru diverse infracțiuni, iar vestea despre moartea soției sale l-a afectat profund.

Citește și: Ultimul mesaj postat de soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, chiar înainte de a fi ucisă. Familia și apropiații sunt în stare de șoc

Potrivit fostei iubite, Daiana Marcu, care a păstrat legătura cu familia lui Gabriel, situația este cumplită. Ea a declarat că mama lui Gabriel este profund îndurerată, neștiind prea multe detalii despre moartea norei sale, în timp ce tânărul este distrus.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

“Gabriel era un băiat foarte bun, cu mult bun simț. Noi am avut mai mult o relație de prietenie în timpul emisiunii de la Kanal D.

Am mai vorbit o perioadă după ce am ieșit de la Puterea Dragostei. Am rămas șocată când am auzit de acest deces. Nu o ştiam personal pe soția lui, însă ce s-a întâmplat este înfiorător. Astăzi, am luat legătura cu mama lui și am aflat că el este arestat. Familia lui Gabriel nu știe detalii despre moartea soției acestuia. Doar că a decedat și nimic mai mult, momentan.”, a
spus Daiana Marcu, pentru Fanatik.

Familia încearcă să fie alături de Gabriel

Daiana Marcu a mărturisit că, deși nu a cunoscut-o personal pe Ana Maria, vestea morții sale a șocat-o. Aceasta susține că nu știe dacă Ana Maria și Gabriel au mai păstrat legătura după condamnarea acestuia, însă știe că o iubea foarte mult.

Citește și: Breaking News! Soția lui Gabriel Vasiliu, concurent Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Autorul crimei ar fi un cetățean britanic

„Nu am idee dacă ei au mai păstrat legătura după separare. Mă refer aici la condamnarea lui. Nu mi-a zis nimic. Mama lui plângea. Nu este ușor. Gabi este distrus și el. A iubit-o foarte mult. El și-a dorit această familie. Îi transmit condoleanțe și să fie puternic! Apropiații lui cu siguranță îi vor fi alături și îl vor susține”, a mai spus Daiana Marcu, potrivit sursei menționate anterior.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.