Ce a făcut Kate Middleton de ziua Prințului William! Prințesa de Wales a postat o fotografie inedită cu ocazia aniversării de 42 de ani a soțului său

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 iun 2024, 15:43

Astăzi este ziua de naștere a Prințului William

Sursa: Instagram princeandprincessofwales

Astăzi, pe 21 iunie, Prințul William împlinește 42 de ani, iar familia lui a marcat această ocazie specială printr-un gest deosebit.

Kate Middleton a postat, de ziua Prințului William, o serie de fotografii care surprind momente prețioase petrecute în familie, însoțite de o emoționantă urare de „La mulți ani”.

Ce fotografie a postat Kate Middleton de ziua Prințului William 

Prințesa de Wales i-a transmis soțului ei un mesaj cald și plin de afecțiune: „La mulți ani, Tata, cu toții te iubim foarte mult!”,

alături de o fotografie realizată de prințesă luna trecută în Norfolk, după cum scrie The Telegraph . În imagine, Prințul William apare alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. În imagine, toți patru sar de pe un mic deal, în timp ce se țin de mână și radiază de fericire.

Pe lângă acest instantaneu de familie, Palatul Buckingham a împărtășit o fotografie retro a regelui Charles al III-lea cu Prințul William, de pe vremea când era copil, în timp ce stătea în poala tatălui său.

Fotografia alb-negru, realizată la Palatul Kensington pe 1 februarie 1983, a fost postată pe contul de pe platforma X al Familiei Regale, însoțită de mesajul: „La mulți ani prințului de Wales!”.

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a participat la o paradă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Ce a făcut Prințul William înainte de ziua lui de naștere

Ziua de naștere a lui William vine după ce a urmărit meciul de fotbal dintre Anglia și Danemarca la Euro 2024, care s-a terminat cu un scor de 1-1. În calitate de președinte al Federației Engleze de Fotbal (FA), Prințul William a fost văzut alături de Regele Frederik al Danemarcei în timp ce susținea echipa națională la Frankfurt, Germania.

Anul acesta a fost unul dificil pentru Familia Regală, cu diagnostice de cancer atât pentru Kate, Prințesa de Wales, cât și pentru regele Charles. Kate, care se confruntă cu această boală, a revenit pentru scurt timp în atenția publicului la evenimentul Trooping the Colour din weekendul trecut, alături de William și cei trei copii ai lor.

Citește și: Prințul William a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Cum decurge chimioterapia

Într-un mesaj adresat publicului larg, Prințesa de Wales a dezvăluit că, deși face progrese în tratamentul său, „nu a ieșit încă din pădure”. Kate a povestit că are zile bune și zile mai dificile și că va continua să urmeze tratamentul cu chimioterapie pentru încă câteva luni, scrie Sky News.