Ce a făcut mama fetiței care a avut o foarfecă înfiptă în cap, înainte să cheme ambulanța. Creierul copilului a fost afectat

Autor: Lavinia Medrea

Ce a făcut mama fetiței care a avut o foarfecă înfiptă în cap, înainte să cheme ambulanța. Creierul copilului a fost afectat

Sursa: PixaBay

O fetiță în vârstă de două luni, din Vrancea, a fost rănită grav după ce sora ei, în vârstă de un an, i-a înfipt o foarfecă în cap.

Copila a fost luată de urgență de un elicopter şi dusă la Spitalul „Grigore Alexandresc” din București, ăn comă profundă și cu creierul afectat. Tragedia a avut loc sub ochii mamei, dar nu a mai avut timp să aibă vreo reacție.

Ce a făcut mama fetiței cu foarfeca înfiptă în cap, înainte să sune la ambulanță

Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 16.00,

dar părinții fetiței ar mai fi așteptat câteva ore până să cheme ambulanța, crezând că cea mică își va reveni, asta după ce mama a scos singură foarfeca din capul copilului și nu și-a dat seama că rana este extrem de gravă.

Citeste si: Bebeluș din Vrancea, în comă după ce sora i-a înfipt o foarfecă în cap

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Astăzi a fost adusă cu elicopterul SMURD o fetița de o lună și jumătate care a suferit un traumatism prin înjunghiere cu o foarfecă în fontanela frontală ce pare că a afectat creierul. Este în stare extrem de gravă, coma profundă, intubată și ventilată mecanic. A suferit un stop cardio-respirator resuscitat la Spitalul Vidra (Vrancea). Stabilizată la Spitalul din Focșani, în ATI. Rămâne în ATI Neurochirurgie”, au declarat medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Mama copilului aruncă toată vina pe cealaltă fetiță, în vârstă de un an

După ce fetița în vârstă de două luni a ajuns să aibă o foarfecă înfiptă în cap, mama le-a declarat polițiștilor că vina este exclusiv a surioarei victimei, în vârstă de un an, care a înfipt foarfeca în capul copilului când părinții nu erau atenți.

Citeste si: O femeie care i-a trimis mesaje tatălui ei decedat a primit un răspuns, la patru ani după ce a murit. Explicația este uimitoare

Tragedia a avut loc luni seara, când mama se afla cu cele două fete în cameră, iar cea mare, în vârstă de un an, a înfipt într-o fracțiune de secundă o foarfecă în capul copilului. O ambulanță a fost chemată de urgență, care a dus-o pe copilă la spital.

Poliția a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.