Ce a făcut mama Geta la magazinul din Hațeg: „Trebuie să-mi fac o cruce” Nu a vrut deloc să plătească, dar a fost surprinsă de Getuța

Author: Laura Macovei
Actualizat: 28 nov 2023, 16:45

Ce a făcut mama Geta la magazinul din Hațeg: „Trebuie să-mi fac o cruce”

Sursa: Geta Sterp TikTok

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, este extrem de activă pe rețelele sociale și le arată urmăritorilor ei diferite momente speciale din viața sa, dar și fel și fel de situații amuzante.

De data aceasta, sora cea mică a lui Culiță Sterp a mers în Hațeg, la magazinul mamei ei, pentru a verifica dacă aceasta are căldură. 

Mama Geta nu a vrut deloc să plătească, dar a fost surprinsă de Getuța

Se pare că mama Geta a ales să stea în frig, doar pentru a nu plăti curentul, însă Getuța a aflat și nu i-a venit să creadă în ce condiții stă mama ei în magazin, astfel că a decis să plătească ea curentul. 

Reacția surorii lui Culiță, dar și a mamei Geta, au fost surprinse pe contul de TikTok al Getuței.

Citește și: Iancu Sterp, propunere inedită pentru George Zănoagă: ”Gata, te pun naș” Ce răspuns i-a dat luptătorul adversarului său din cușcă

„Doamne, unde să scriu? Am venit la mama la magazin și are căldură în magazin.

Nu pot să cred! Numai în frig stă de obicei. Spune că ei nu îi trebuie căldură, că trebuie să plătească curent. 

Eu i-am spus că îi plătesc eu curentul, numai să își bage ală în priză. Acum are căldură, deci trebuie să-mi fac o cruce pentru că are căldură.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eveniment de zile mari în familia Sterp. Mama Geta, emoționată până la lacrimi

Mama Geta se poate considera o mamă împlinită, deoarece familia Sterp este una numeroasă, iar copiii ei continuă să îi aducă bucurii zi de zi. 

Recent, cea mai emoționantă veste pe care a primit-o mama Geta a fost căsnicia dintre Iancu Sterp și Denis Coțolan.

Citește și: Ce a declarat Iancu Sterp după înfrângerea din gala RXF: ”Nu am fost în elementul meu” Videoclipul emoționant postat cu viitoarea lui soție

Fiul cel mic al familiei Sterp a decis să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii sale, frumoasa Denisa Coțolan. 

Mama Geta a reacționat cu multe inimioare la un story de pe Instagram, iar Ileana, sora cea mare, a transmis un mesaj emoționant: 

Felicitări, dragii mei. N-am cuvinte. Îmi pare super rău că a pierdut Iancu lupta, dar sunt foarte fericită pentru el și pentru Denisa. Îi iubesc mult de tot. E doar un meci, cineva trebuia să piardă, din păcate acela a fost Iancu, dar sunt singură că asta îl va ambiționa și mai mult ca să fie mai bun pe viitor,”  a scris aceasta la secțiunea instastory.