Ce a făcut Marinel după ce și-a ucis iubita într-o cameră de hotel din București. Tânărul a recurs la acest gest înainte de a-și pune capăt zilelor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 iun 2024, 20:48

Tânărul și-a ucis iubita, apoi și-a pus capăt zilelor

Sursa: Facebook: Allexandra Dinu/ Captură TikTok

Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei urmate de sinucidere, din București. Anchetatorii au aflat ce gest macabru a făcut tânărul după ce și-a ucis iubita.

Marinel, un tânăr de 24 de ani este suspectat că și-ar fi ucis iubita, o adolescentă de 17 ani, înainte de a-și lua propria viață. Iată ce au aflat anchetatorii!

Tânărul și-a ucis iubita, apoi și-ar fi pus capăt zilelor

Tragedia s-a produs într-un hotel din București, unde Marinel, un tânăr de 24 de ani, a comis o crimă pasională înainte de a-și lua propria viață.

Potrivit surselor citate de observatornews.ro, după ce și-a ucis iubita, o adolescentă de 17 ani, Marinel s-a sinucis, fiind găsit îmbrățișând corpul neînsuflețit al fetei. Gestul bărbatului de a-și îmbrățișa iubita după ce ar fi ucis-o și după ce și-ar fi luat viața, i-a cutremurat pe anchetatori.

Citește și: Ei sunt tinerii care au fost găsiți fără suflare într-o cameră de hotel din București! Alexandra a fost ucisă de iubitul gelos

Ieri, în jurul prânzului, o angajată a unui hotel din Capitală a făcut o descoperire terifiantă. În timp ce se ocupa de curățenia zilnică, aceasta a găsit trupurile neînsuflețite a doi tineri într-una dintre camere. Descoperirea macabră a șocat personalul hotelului și a declanșat o anchetă imediată din partea autorităților pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragicului eveniment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Echipajele de urgență s-au deplasat rapid la hotel, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viețile celor doi tineri. Potrivit sursei menționate anterior, cei doi erau decedați de cel puțin 12 ore, făcând imposibilă orice intervenție medicală.

Bărbatul ar fi recurs la gestul extrem din gelozie

Polițiștii încearcă să dezlege misterul teribilei crime și să înțeleagă motivele care l-au împins pe bărbat să recurgă la acest gest.

Conform primelor informații, se pare că tragedia a fost declanșată de gelozia bărbatului, care nu putea accepta despărțirea de iubita sa.

Citește și: O adolescentă de 17 ani a fost ucisă de iubitul său într-un hotel din București. Tânăra i-ar fi spus că vrea să se despartă

Tinerii formau un cuplu, însă relația lor era una tumultuoasă. Potrivit  WOWbiz, tânăra de 17 ani se numește Alexandra și dorea să încheie relația, lucru pe care l-a sugerat și pe rețelele sociale, menționând că se află „într-o relație complicată”.

Mesajele ei indicau existența unor neînțelegeri între cei doi, pe care bărbatul de 24 de ani nu le putea accepta.

Într-un act disperat, bărbatul a ademenit-o pe tânără într-o cameră de hotel, unde a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. După ce a conștientizat gravitatea faptei sale, acesta și-a pus capăt zilelor.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.