Ce a facut prima data Culita Sterp cand a iesit de la Survivor Romania! Ce declaratie de dragoste i-a facut Danielei Iliescu

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 mai 2021, 19:28
Ce a facut Culita Sterp prima data dupa ce a iesit din competitia Survivor Romania

Culita Sterp a fost descalificat de la Survivor Romania 2021 deoarece si-a exprimat dorinta clara de a nu mai face parte din competitiei dintr-un motiv foarte bine intemeiat.

Culita Sterp nu mai are mult si isi va strange in brate iubita insarcinata pentru care a lasat totul la Survivor Romania si a parasit cel mai dur reality televizat in care avea sansa reala sa castige, insa pentru el a contat mai mult sa isi tina in brate puiul de om care se va naste in curand, lucru inteles si de producatorii reality-show-ului din care a facut parte timp de cinci luni.

Culita Sterp, primul mesaj de iubire pentru Daniela Iliescu

Citeste si: Stefan Ciuculescu, pe punctul de a claca la Survivor Romania. Ce i-a facut Sebastian Chitosca: "A fost ultima oara cand am lasat de la mine!"

Dupa ce si-a luat la revedere de la coechipierii lui, Culita Sterp a parasit jungla si a ajuns la hotel unde cu siguranta a luat legatura cu familia lui, insa ceea ce a facut prima data si este de inteles, este faptul ca a mers imediat la restaurant unde a mancat pe

saturate. De fapt, toti concurentii prezenti in competitia Survivor Romania, atunci cand sunt eliminati, fac acest lucru. Jador a dezvaluit ca ajunsese sa manance si de cate opt ori pe zi si tot nu se simtea satul. "Primul story dupa jumatate de an de stat in jungla. Unde am venit prima data? La restaurant, normal, ca sa mananc. O sa am mult ce povesti..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Culita Sterp a mers prima data la restaurant dupa 5 luni petrecute in jungla

Citeste si: Reactia Mariei Chitu in momentul cand Daniel Pavel anunta descalificarea lui Culita Sterp! Toti concurentii au vazut ASTA la Razboinica

Insa in afara de popasul la restaurant unde cu siguranta, Culita a infulecat tot ce i-a trecut prin mana, a tinut sa ii faca o declaratie de dragoste Danielei Iliescu pe care abia asteapta sa o vada:" Cum să nu vii de la capătul

pământului și pe jos dacă e nevoie, pentru așa ceva?”,  este mesajul scris de Culiță Sterp pe Instastory in dreptul unei fotografii cu iubita lui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.