Ce a făcut Raluca Pastramă de ziua lui Pepe. Se apropie o împăcare?

Author: Elena Padure
Actualizat: 07 ian 2021, 14:05
Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorteze

Raluca Pastramă nu a uitat de ziua onomastică a fostului soț, iar prin intermediul Instagramului i-a transmis un mesaj

În 2020 mai multe divorțuri au zguduit lumea showbiz-ul românesc. Printre ele se numără şi divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă.  Ei au anunţat decizia în urmă cu doar câteva luni. După ce şi-ar fi agresat soţia, cântărețul a încercat să regleze lucrurile, însă Raluca nu a mai fost dispusă la o împăcare.

Ce a postat Raluca Pastramă pe contul de Instagram

Pepe își sărbătorește ziua onomastică, numele său real fiind Ionuț Pascu.

Raluca Pastramă a făcut o postare pe contul ei de Instagram, acolo unde a transmis tuturor ”pupici”, și o urare cu ocazia zilelei de nume. Prin tuturor am putea întelege că este vorba şi despre fostul soţ. Astfel, poate a mai rămas încă loc de împăcare între cei doi.

”Pupici pentru toți sărbătoriții de astăzi.

La mulți ani”
, a le-a urat Raluca Pascu, fostă Pastramă, urmăritorilor ei de pe Instagram, în descrierea unei fotografii. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Filmul bătăii pe care Pepe i-a ''aplicat-o'' fostei soții. Ar fi fost trei reprize de lovituri, de față cu fetițele cuplului

De ce au divorţat Raluca şi Pepe

La finalul anului trecut scandalul dintre Raluca și Pepe era unul de proporţii majore. Atunci, fosta soţie a lui Pepe s-a văzut nevoită să ceară autorităţilor un ordin de protecție, după ce a mărturisit că a fost agresată de cântăreţ, chiar de faţă cu fetiţele lor.

Citeste si: Pepe, dezvăluiri despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce a făcut în fața fetelor

Pepe a respins acuzaţiile şi a declarat că lucrurile nu au fost deloc aşa. El a declarat că nu a fost vorba în niciun caz de o agresiune fizică, deoarece el nu este un tip de bărbat violent. Pepe a susţinut că fosta sa soție ar fi încercat să-l provoace şi să îi creeze asrfel probleme, însă nu a reuşit.

Citeste si: L-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe? Bruneta a rupt tăcerea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.