Ce a făcut Șacalul, suspectul care ar fi ucis două tinere pe litoral, cu telefoanele victimelor. Prietenii Denisei au știut că e ceva necurat la mijloc: „Ea nu-şi dădea bunurile ei nimănui”

Autor: Laura Macovei

Șacalul a încercat să își ascundă urmele, iar în cazul tinerei din Timișoara, a trimis mesaje familiei și prietenilor acesteia de pe telefonul ei

Sursa: observator/Facebook

Un bărbat de 26 de ani, supranumit „Șacalul”, este principalul suspect în uciderea a două tinere, una din Timișoara și cealaltă din Tulcea. Conform anchetatorilor, bărbatul ar fi acționat cu premeditare pentru a jefui victimele, le-a furat mașinile și alte bunuri de valoare.

După comiterea crimelor, Șacalul a încercat să își ascundă urmele, iar în cazul tinerei din Timișoara, a trimis mesaje familiei și prietenilor acesteia de pe telefonul ei, pentru a-i face să creadă că este încă în viață.

Citește și: Două tinere ar fi fost ucise de cel supranumit Șacalul! Au fost găsite fără suflare în Constanța. Denisa a fost părăsită pe câmp și sfâșiată

Prietenii Denisei şi-au dat seama că este ceva necurat la mijloc

Prima victimă, Iana Denisa, în vârstă de 28 de ani, a fost dată dispărută de familia sa la jumătatea lunii august, după ce a plecat la mare și a pierdut orice contact cu apropiații. Corpul ei neînsuflețit a fost găsit pe un câmp din județul Constanța, devorat parțial de șacali.

La câțiva kilometri distanță, anchetatorii au descoperit mașina tinerei, grav avariată.

Acesta a fost momentul în care a început investigația, iar polițiștii au ajuns la suspect, care fusese internat în spital cu răni grave după un accident de mașină.

După comiterea crimelor, suspectul a încercat să își ascundă urmele, iar în cazul tinerei din Timișoara, a trimis mesaje familiei și prietenilor acesteia de pe telefonul ei, pentru a-i face să creadă că este încă în viață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Eu i-am şi zis că tind să cred că Denisa nu i-a vândut lui maşina şi vreau să văd un contract de vânzare-cumpărare, el a zis că nu există aşa ceva. Ea nu-şi dădea bunurile ei nimănui", a spus prietena fetei, potrivit Observatornews.

Suspectul ar fi avut complici

O a doua victimă, Delia Avram, originară din Tulcea, a fost găsită fără suflare într-un apartament din Mamaia Nord.

În iulie, aceasta dispăruse fără urmă, iar mașina ei fusese vândută ulterior în Bulgaria.

Anchetatorii bănuiesc că bărbatul nu a acționat singur, ci a avut complici: concubina sa și fiul acesteia, un tânăr de 15 ani, care ar fi fost obligat să participe la ștergerea urmelor.

Perchezițiile desfășurate la locuința bărbatului au durat mai bine de 10 ore, timp în care anchetatorii au găsit bijuteriile tinerei din Timișoara, confirmând astfel implicarea acestuia în crimă.

Bărbatul este acum cercetat pentru multiple infracțiuni, inclusiv două omoruri calificate, tâlhărie, conducere fără permis și acces ilegal la un sistem informatic, pentru că a folosit telefonul victimei din Timișoara.