Ce a făcut șoferul din Petroșani care a spulberat un grup de copii pe trecerea de pietoni după impact. Tânărul a ucis un copil de 11 ani

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 dec 2022, 18:57

Tânărul a ucis un copil de 11 ani

Sursa: Observator News

Un șofer din Petroșani s-a urcat la volan sub influența alcoolului, fără permis și a lovit un grup de copii pe o trecere de pietoni.

În urma impactului, un băiat în vârstă de 11 ani a murit, la câteva ore după ce a fost dus la spital. Trei băieți care au supraviețui au fost duși la Timișoara în stare gravă, iar șoferul, în vârstă de 19 ani, a fost prins de Poliție și dus la audieri.

Ce a făcut șoferul după impact

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 22:00.

Șase copii, cu vârste cuprinse între 11- 14 ani, din cadrul Școlii de Fotbal Damian Militaru din Petroșani, se îndreptau spre casă de la un banchet. Tânărul în vârstă de 19 ani a intrat din plin în ei.

Citește și: A murit un copil din cei șase care au fost loviți pe trecerea de pietoni, în Petroșani. Vinovat este un tânăr de 19 ani, beat și fără permis

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Șoferul era băut și nu avea permis de conducere. Pe lângă aceste două infracțiuni, se mai pune și fuga de la locul accidentului. Acesta a fost prins după 15 minute în orașul Aninoasa și dus la audieri. Băiatul avea o alcoolemie de 0,81 la mie.

Citește și: Situație halucinantă în Iași! Motivul pentru care o bătrână a fost dusă la ambulanță într-o roabă. Femeia a fost cărată ca un sac de ciment

„Ca urmare a testării cu aparatul etolotest, a rezultat o valoare de 0.81 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, s-a stabilit din verificări că nu poseda nici permis de conducere. Prin urmare s-au luat măsuri preventive faţă de acesta, ancheta poliţiştilor continuând atât sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Din păcate, în această dimineaţă am aflat că unul dintre copiii răniţi a decedat. Prin urmare, ancheta se va extinde şi cu privire la comiterea infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat Bogdan Niţu, IPJ Hunedoara.

Un băiat de 11 ani a murit în urma accidentului

În urma accidentului, doar cinci dintre copii au supraviețuit. Un băiat în vârstă de 11 ani, care a ajuns în stare extrem de gravă la spital, a murit azi dimineață.

Copilul a intrat în stop cardio-respirator după accident. 

Trei copii au fost duși azi dimineață la Spitalul din Timișoara, unul dintre ei fiind în stare gravă, intubat pe secția de terapie intensivă. Ceilalți doi copii au fracturi la picioare, iar unul dintre ei, conform medicilor, va fi operat, dar nu are răni care îi pun viața în pericol. Alți doi copii au fost răniți mai ușor și au rămas internați în Spitalul din Petroșani, la Chirurgie.

Din fericire, ei ar putea pleca acasă în câteva zile. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.