Ce a făcut Stephan Pelger în ultimele sale clipe din viață. Ultimele imagini cu celebrul designer în viață, înainte să-și pună capăt zilelor astăzi, după ce a suferit de depresie

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 iun 2023, 17:02

Ultimele imagini cu celebrul designer în viață

Sursa: Instagram Stephan Pelger - colaj Kanal D

Stephan Pelger, un cunoscut designer vestimentar, s-a sinucis azi, la doar 44 de ani.

Conform primelor informații, un vecin a fost cel care a găsit trupul fără viață al designerului

Ce a făcut Stephan Pelger în ultimele sale clipe din viață

Stephan Pelger se confrunta cu depresie și cu insomnie de ani de zile, astfel că lua regulat pastile. Din nefericire, tulburările psihice l-au doborât, iar designerul vestimentar a fost găsit spânzurat de un vecin.

Cu o seară înainte să-și curme viața, Stephan Pelger a fost la un restaurant din Capitală, unde a băut 12 pahare de vin. Se spune că bărbatul era supărat după ce și-a petrecut weekend-ul la munte.

Citește și: Stephan Pelger și-a luat viața. Designer-ul, care s-ar fi aflat în depresie, a fost găsit de un vecin

În timp ce era la restaurant, Stephan Pelger a stat de vorbă atât cu patronul localului, cât și cu ospătarii.

Era trist pentru că îi murise o mătușă din Germania. Deținătorul restaurantului a refuzat să-i accepte banii pe nota de plată după ce i-a auzit supărările, iar la 23:39 designerul a plecat din restaurant, spre casă. Între timp, bărbatul de doar 44 de ani n-a mai răspuns la telefon de luni, după ce se întorsese de la munte.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu a lăsat un bilet de adio și s-a spânzurat

Tania Budi, o prietenă apropiată a designerului, a încercat să îl contacteze, dar în zadar. Stephan Palger nu a lăsat niciun bilet de adio și a fost găsit spânzurat în apartamentul său. Nu există suspiciuni că ar fi fost ucis, conform anchetatorilor, care au ajuns la locul tragediei la scurt timp după ce a avut loc.

Cadavrul bărbatului a fost dus la INML în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: Ultima postare făcută de Stephan Pelger, înainte de a-și lua viața. Designer-ul suferea de depresie și de insomnii

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”,  menționează comunicatul Poliţiei Capitalei.