Ce a făcut Vlada cu banii de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă s-a lansat în afaceri: „E un proiect de suflet și sunt foarte fericită”

Autor: Diana Bostan

Ce a făcut Vlada cu banii câștigați în emisiune

Sursa: Instagram: Vlada Petcu

Vlada de la ”Casa iubirii” și-a surprins fanii într-un mod plăcut. Fosta concurentă le-a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați în emisiune.

Vlada s-a făcut remarcată în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, având o relație cu Antoni. După despărțire, Antoni s-a întors în cel de-al treilea sezon al emisiunii, iar Vlada s-a lansat în afaceri. Iată ce a făcut fosta concurentă cu banii câștigați în emisiune!

Ce a făcut Vlada de la ”Casa iubirii” cu banii câștigați în cadrul show-ului matrimonial

Într-o declarație entuziastă făcută pe platforma TikTok, Vlada, cunoscută pentru participarea sa în emisiunea „Casa iubirii”, a anunțat că a investit banii câștigați în competiție în deschiderea unui restaurant nou în Mamaia. Proiectul ei personal este văzut ca o expresie a pasiunii sale pentru gastronomie și ospitalitate, și a fost primit cu entuziasm de către fanii săi.

Citește și: Antoni și-a îngrijorat fanii! Ce a pățit concurentul de la „Casa iubirii” în toiul nopții: „Nu mă simt bine fizic”

În mesajul video postat, Vlada a subliniat că va documenta întregul proces al gestionării restaurantului, inclusiv organizarea echipei, selecția meniului și crearea unei atmosfere prietenoase pentru clienți. Fanii și urmăritorii ei sunt invitați să urmărească îndeaproape această nouă etapă din viața ei profesională și să descopere povestea din spatele restaurantului său din Mamaia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Bună dragilor! Începând de astăzi, vreau să vă anunț că folosind banii câștigați în ”Casa iubirii” am deschis un restaurant nou în Mamaia. E un proiect de suflet și sunt foarte fericită să vă împărtășesc și vouă această nouă aventură. Voi prezenta pas cu pas cum este să deții și să gestionezi un restaurant, de la organizarea echipei și de la selecția meniului și până la crearea unei atmosfere plăcute pentru clienți”, a

spus Vlada de la ”Casa iubirii”, într-un video postat pe contul său personal de TikTok.

@vladapetcu #mamaia #restaurant #marie #mare #vacanta ♬ sunet original- Vlada

Fanii au fost încântați de decizia Vladei de a investi banii

Răspunsul entuziast al fanilor nu s-a lăsat mult așteptat, aceștia exprimându-și încântarea și sprijinul pentru Vlada în noul ei demers antreprenorial. Pe diverse platforme de socializare, admiratorii ei au transmis urări sincere de succes și au apreciat efortul depus de Vlada pentru a transforma visul său în realitate.

Citește și: Vlada de la „Casa iubirii” și-a îngrijorat fanii! „Iartă-mi, Doamne, păcatele”. Ce a pățit fosta concurentă

Mulți dintre ei au evidențiat faptul că apreciază determinarea și dedicarea ei în această nouă aventură, exprimându-și încrederea că restaurantul ei va deveni o destinație populară în Mamaia și va aduce satisfacție atât pentru ea, cât și pentru clienții săi.

„Bravo Vlada, nu te merita prietenul tău. Mult succes în noul proiect”/ „Bravo Vlada! Mult noroc în conducerea lui”/ „Felicitări, draga mea! Succes în tot ceea ce faci. Meriți tot ce e mai bun în viața asta. Te iubesc”, au fost doar o parte din comentariile lăsate de susținători la postarea Vladei.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?