Ce a făcut Vladimir Putin după ce a aflat că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina. Cine a dezvăluit informația

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 dec 2022, 01:55

Ce a făcut Vladimir Putin după ce a aflat că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina. Cine a dezvăluit informația

Sursa: Twitter

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a luat o decizie radicală după ce a aflat că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina.

Conform informațiilor transmise de Daily Mail, Vladimir  Putin  a interzis orice menţiune a numelui lui Roman Abramovich  în media de stat din Rusia,   după ce oligarhul rus ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor de pace dintre Rusia și Ucraina, cu o soluție chimică ce ar fi fost utilizată și în Primul Război Mondial.

Vladimir Putin a interzis menționarea numelui lui Roman Abramovich în media de stat din Rusia, după ce a aflat că a fost otrăvit

Informația cum că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit a fost dezvăluită de Ksenia Sobchak, una dintre importantele membre ale opoziției liderului de la Kremlin. 

Citeste si: Șeful spionajului din Marea Britanie susține că soldații ruși sunt demoralizați și nu mai vor să asculte ordinele primite

„Presei pro-Kremlin i-a fost interzis să menționeze rolul omului de afaceri Roman Abramovich în negocierile dintre Rusia și Ucraina”, a anunțat aceasta.

Cu ce agent chimic ar fi fost otrăvit Roman Abramovich

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform Wall Street Journal, patronul lui Chelsea, Roman Abramovich, ar fi fost otrăvit, împreună cu alți doi membri din delegația Ucrainei, cu o ciocolată în care se afla un agent chimic folosit în Primul Război Mondial, denumit chloropicrin, sau cu o mică doză de novichok.

Conform unor informații transmise de New York Times, după ce a simțit primele simptome severe, Roman Abramovich s-ar fi panicat și s-ar fi gândit la cele mai rele scenarii.

Citeste si: Vladimir Putin e dezinformat! Oficial american: "Consilierii săi se tem să-i spună adevărul"

„O să murim?”,  ar fi fost întrebarea pe care rusul le-a pus-o medicilor care-l examinau.

Presa internațională a transmis luni că „Abramovich a orbit pentru câteva ore și a fost spitalizat”

Se pare că Roman Abramovich a avut simptome asemănătoare otrăvirii după ce a participat, la începutul lunii martie, la ședințele pentru pace dintre Rusia și Ucraina, a transmis, luni, presa internațională. 

Printre simptomele pe care le-a experimentat Roman Abramovich se numără  ochi roșii și exfolierea pielii pe mâini și față.  Daily Mail a declarat că Abramovich a avut probleme mai grave. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia, acolo unde a fost pentru a negocia pacea între Rusia și Ucraina.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.