Ce-a fost si ce-a ajuns! Uite cum s-a transformat Connect-R de-a lungul timpului.VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:48

Toata lumea il cunoaste. Toti stim ca-l cheama Connect-R. Va dati seama insa ca la scoala, la strigarea catalogului, domnul diriginte ii spunea altfel. Mai exact, Mihalache Stefan.

Acesta este numele adevarat al artistului. La ora la care vorbim despre el, Connect-r este unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania. Melodiile lui au pus pe jar o intreaga generatie. Zeci de mii de tineri traiesc si vibreaza pe ritmurile „rappin` on”.

N-a fost insa dintotdeauna asa. Pana sa ajunga baiatul rau din videoclipuri si idolul femeilor, care viseaza la patratele de pe abdomenul lui, Connect-R a pornit de jos.
La inceputurile carierei lui, Stefan Mihalache purta cu mandrie un breton de toata frumusetea, pantaloni de camuflaj, o bluza larga si facea parte din trupa Gigantzii.

Nu se poate spune ca statea bine cu stilul la acea vreme. Dar asta avea sa se schimbe. Dupa debutul in trupa Gigantzii, aspiratiile lui Connect-r au crescut. Asa se face ca au urmat cateva colaborari cu Racla, iar pustiul cu breton a inceput sa lucreze si la imagine.
Apar pentru prima data coditele impletite. Tot in acea perioada cantaretul realizeaza ca succesul se rezuma in linii mari la a incinge imaginatia femeilor care il privesc, asa ca incepe sa mearga mai des pe la sala si sa apara prin videoclipuri cu muschii la vedere.

 

Taguri: