Ce a găsit un bărbat într-un pui cumpărat de la supermarket - Pericol imens pentru sănătate

Autor: Alina Petre
Actualizat: 25 apr 2023, 10:10

Pui la rotisor

Un barbat din Huși a avut parte de o surpriza după ce a cumpărat un pui făcut la rotisor dintr-un supermarket.

Un barbat din Huși a avut parte de o descoperire neplacută după ce a cumpărat un pui gătit la rotisor dintr-un mare supermarket din țară.

Bãrbatul a cumpãrat duminicã seara doi pui gata preparați, pe care sã îi serveascã acasă împreună cu familia. Însă atunci când au vrut să îl guste preparatele cumpărate, acesta a avut parte de o surpriză neplacută, puiul avea pene și era crud. 

Plângere la Protecția Consumatorului

Revoltat, acesta a filmat produsul cu pricina și a declarat că va face plângere la Protecția Consumatorului Vaslui.

„Eu, luni, mă duc la Protecția Consumatorului Vaslui cu puiul așa cum îl vedeți, să îi întreb dacă e frumos așa ceva. Pe lângș că puiul e crud, sș mai aibș și penele pe el? Îmi pare rău să spun, dar m-a luat de la stomac.

Am zis că mâncăm și noi în seara asta, dar iată! Doi pui am cumpărat, dar nu pot să cred cum e tratat cumpărătorul. Poate mânca un copil din așa ceva"
, a declarat bărbatul, potrivit vremeanoua.ro.

Bărbatul cu pricina este Sandu Vasilache, fostul primar de la Duda Epureni.

”Poate retailerul nu e vinovat, ci angajatul care a fãcut asta.

Cã poate angajatul nu îsi face datoria, iar pe calea aceasta aflã si sefii lui, ca sã îl atentioneze sã facã treabã serioasã, pentru cã mãnâncã oamenii si se pot îmbolnãvi”, a mai precizat acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupã întâmplare, bărbatul a ajuns la concluzia cã, decât sã consume puii grill cu pene de la magazine cu pretenții, mai bine ia o cinã sãnãtoasã, cu o bucatã de pâine si niste roșii, de la el din grãdinã.

Citeste si: Alertă alimentară în magazine- Noi produse, retrase de urgență de la raft- Pericol pentru sănătate

Ce se întâmplă dacă mănânci carne crudă?

Consumul de carne de vită crudă poate fi periculos, deoarece aceasta poate conține bacterii care cauzează boli, inclusiv Salmonella, Escherichia coli (E. coli), Shigella și Staphylococcus aureus, toate acestea fiind altfel distruse de prepararea termică, în timpul procesului de gătit.

Ingestia acestor bacterii poate duce la boli alimentare, cunoscute sub numele de intoxicații alimentare.

Simptome precum tulburări de stomac, greață, diaree și vărsături, care pot varia de la ușoare la severe, pot apărea în decurs de 30 de minute până la o săptămână după consumul de carne de vită crudă contaminată.

Citeste si: Mai mulți pui infectați cu Salmonella au fost vânduți ilegal de către o fermă din Constanța. O anchetă a fost deschisă imediat

 

 

Taguri:

Episodul 46 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 23 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.