Ce a găsit un bărbat pe o plajă din Olimp. Turistul a postat experiența dezamăgitoare pe TikTok: „Unde trăim?”

Autor: Diana Bostan

Cărămizi și bolovani pe o plajă din Olimp

Sursa: Captură TikTok

Un turist român și-a arătat nemulțumirea față de ce a descoperit pe o plajă din stațiunea Olimp. Indignat de discrepanța dintre prețul șezlongurilor și calitatea serviciilor, bărbatul a postat totul pe TikTok.

Turistul nemulțumit a postat pe TikTok un videoclip critic în care descrie condițiile precare întâlnite în stațiunea Olimp, unde și-a petrecut vacanța. Cel ce a postat videoclipul a rămas surprins de bolovanii și de cărămizile găsite pe nisip.

Citește și: Cât au ajuns să cheltuie românii pentru doar o singură zi de plajă la Costinești! Prețurile au sărit în aer sezonul acesta

Cărămizi și bolovani printre șezlongurile din Olimp

Bărbatul a subliniat faptul că, în anul 2024, litoralul românesc este o dezamăgire. Deși șezlongurile se închiriază la prețuri exagerat de mari, acestea sunt înconjurate de cărămizi, bolovani și multă mizerie. Turistul a specificat faptul că filmarea a fost realizată pe o plajă din stațiunea Olimp.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în plin sezon estival în stațiunile de la noi! Unde se găsesc prețuri de 180 de lei pe noapte

Turistul și-a exprimat indignarea, comparând situația de pe litoralul românesc cu cea din Africa de Sud, și a evidențiat contrastul izbitor dintre costurile ridicate ale șezlongurilor și starea neîngrijită a plajelor. El a criticat astfel calitatea scăzută a serviciilor și lipsa de întreținere, aspecte care afectează negativ experiența turiștilor și imaginea destinațiilor de pe litoralul românesc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Anul 2024, litoralul românesc. Printre zeci de șezlonguri la suprapreț, cărămizi, alte cărămizi, bolovani, multă mizerie. Unde trăim, în Africa de Sud? Între bolovani și cărămizi, închiriază un șezlong ”, a spus turistul într-un videoclip postat pe TikTok.

Videoclipul a stârnit indignare în rândul internauților

Comentariile internauților la videoclipul postat de turistul nemulțumit au reflectat revolta generală față de situația de pe litoralul românesc.

Unii utilizatori au subliniat că cei care au închiriat plaja pentru șezlonguri ar trebui să fie responsabili și pentru curățenie, criticând tendința de a încasa bani fără a se preocupa de întreținerea corespunzătoare a zonei. Alte comentarii au evidențiat întrebarea retorică privind sursa mizeriei, sugerând că neglijența atât din partea operatorilor de plajă, cât și a turiștilor, contribuie la starea de degradare.

Citește și: Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet

Indignarea față de condițiile de pe litoralul românesc a determinat mulți internauți să compare situația cu destinații turistice mai bine întreținute, precum Turcia. Unii au declarat că preferă să-și petreacă vacanțele în străinătate, unde serviciile sunt de calitate superioară și plajele sunt mai curate. 

”Ăștia care au închiriat plaja pentru șezlonguri să facă și curat. Sau vor să încaseze fără bătaie de cap”/ „Mizeria oare de cine a fost făcută”/„E dus litoralul românesc”/ ”De asta plec în Turcia”, sunt comentariile lăsate de internauți.