Ce a ieșit la iveală despre trecutul Ioanei, tânăra din Suceava care a ales să își pună capăt zilelor: „Mama ei a părăsit-o. Nimeni nu a ajutat-o!”

Autor: Cristina Mocanu

Ce a ieșit la iveală despre trecutul Ioanei, tânăra din Suceava care a ales să își pună capăt zilelor:

Sursa: facebook.com Ioana Pavăl

Prietenii Ioanei, fata din Suceava care a ales să își pună capăt zilelor, au făcut dezvăluiri dureroase despre trecutul acesteia. Ce a pățit tânăra?

Ioana Pavăl, tânăra din Suceava care s-a sinucis zilele trecute, are un trecut dureros, după cum au dezvăluit prietenii acesteia. Aceasta se confrunta de multă vreme cu o traumă psihică și nimeni nu i-a fost alături. Ce au declarat prietenii acesteia?

Poveste de viață sfâșietoare a Ioanei

Prietenii Ioanei, tânăra din Suceava care s-a sinucis, au oferit detalii tulburătoare legate de trecutul fetei.

Se pare că tânăra era urmărită de anumite traume din copilărie. Cazul fetei a șocat o țară întreagă, mai ales că aceasta avea o viață înainte.

Din păcate, aceste traume care au urmărit-o întreaga viață, dar și relația abuzivă pe care a avut-o, au împins-o la acest gest extrem, la care nimeni nu se aștepta. Polițistul din Broșteni, cu care fata avea o relație ar fi bătut-o și ar fi umilit-o de față cu colegii lui de muncă, iar acest lucru iar fi pus capac.

Cu puțin timp înainte de a-și lua viața, fata a apucat să o sune pe sora ei și să îi spună că nu mai are nici un motiv pentru care să trăiască. De-a lungul timpului aceasta a încercat să scape de „demonii” care o urmăreau de mică și care nu îi dădeau pace. A învățat bine și a reușit să își ia examenul de Bacalaureat cu notă mare și să se angajeze, dar cu toate acestea nu a putu să meargă mai departe.

Prietenii fetei au oferit detalii cutremurătoare legate de trecutul său.

Mai exact, Ioana a fost abandonată de mamă și a fost abuzată de tatăl său și a sperat că își va putea găsi liniștea în brațele polițistului din Broșteni. Din cauza relației toxice pe care o avea cu aceasta, fata a pierdut inclusiv legătura și cu părinții săi adoptivi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Citește și: Ce fotografie a postat Ioana cu puțin timp înainte să-și ia viața. Tânăra în vârstă de 18 ani trăia o idilă cu șeful poliției Broșteni

Declarațiile oferite de prietenii Ioanei cu privire la trauma suferită de aceasta

O prietenă apropiată de a Ioanei a ținut să precizeze că fata ar fi putu să depășească aceste traume și gânduri negre care îi măcinau viața, dacă ar fi primit ajutorul unui specialist, a unui psiholog sau chiar și o medicamentație ar fi putut să o ajute, dar din păcate nimeni

nu i-a sărit în ajutor și a fost prea târziu să se mai poată face ceva.

Potrivit știrilor Kanal D, prietena Ioanei a povestit că: „Mama ei a părăsit-o, tatăl ei a v*****-o la 13 ani. Avea tot timpul gânduri negre, însă nimeni nu a ajutat-o în sensul ăsta, nici măcar familia adoptivă. Nu au căutat un psiholog care să o îndrume, care să ajute, eventual să îi dea o medicamentație.”

Din cauza relației pe care tânăra a avut-o cu polițistul, aceasta s-a îndepărtat de prietenii săi, dar a apucat să le povestească despre modul în care acesta a ales să o umilească și despre faptul că a abuzat-o atât fizic cât și psihic.

Citește și: Conversații halucinate au ieșit la iveală între Ioana, tânăra care și-a luat viața la Suceava, și șeful Poliției Broșteni: „Mor în cele mai grele chinuri”. Ce dezvăluire cutremurătoare i-a făcut Ioana prietenei sale înainte de a recurge la gestul extrem

Prietena Ioanei a mai ținut să spună că „Ne spunea că o umilea în fața colegilor lui, ne spunea că îi făcea poze intime și mai apoi le arăta colegilor ca material de bârfă și batjocură. În ultima perioadă ne-a îndepărtat pe toți, pentru că se împăcase cu el. Eu am vorbit ultima oară cu ea în aprilie. Atunci mi-a spus că e sfâșiată, că nu mai poate, că familia adoptivă a dat-o afară din casă”.

Din păcate, toate aceste lucruri nu au făcut altceva decât să o demoralizeze și să își dorească să încheie orice socoteală cu viața.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!