Ce a ieșit la iveală în cazul femeii care a murit în timpul unui CT - Fiul ei a făcut dezvăluiri dureroase: "Tușea foarte tare"

Autor: Alina Petre
Actualizat: 18 aug 2022, 10:23

O femeie a murit în timpului unui CT

Noi detalii ies la iveală în cazul femeii care a murit în timpul unui CT, la o clinică privată din Târgoviște.

Noi informații ies la iveală în cazul femei care a murit în timpul unui CT, la o clinică privată din Târgoviște. 

O femeie  a decedat  la o clinică privată din Târgoviște, în timpul unor investigații imagistice. Pacienta suferea de cancer la sân și efectuase o cură de citostatice, din primele informații, și se pare că nu era o forma gravă a bolii.

Citeste si: O femeie a murit la o clinică chiar în timpul unui control medical, în Târgoviște- Cum a fost posibil

Femeia a murit sub privirile fiului său

Femeie de 51 de ani s-a stins din viață chiar sub ochii fiului său. Băiatul a făcut mărturii cutremurătoare despre cum s-a produs tragedia.

”Era pe un scaun pe hol, bea din substanța de contrast.

I-au zis că trebuie să bea acea substanță în decurs de 40 de minute. După ce a trecut timpul, a intrat în camera pentru CT. Mama era deja în fund, tușea foarte tare. A ieșit pe hol, a strigat să se sune la ambulanță. Ambulanța a venit repede. O oră și jumătate cât au resuscitat-o nu mi-a mai spus nimeni nimic. A ieșit domnul asistent cu trusa, le ducea la mașină.
L-am întrebat cum se simte, dacă ați ieșit iese și mama după dumneavoastră, nu? La două secunde a ieșit doamna doctor și mi-a zis că a murit.”
, a declarat fiul femeii.

La scurt timp după administrarea substanței femeia a inceput sa tușească și să respire foarte greu. Personalul medical a sunat de urgență la 112, iar aceasta a fost transportată la spital, dar din păcate a decedat.

”La sosire, ambulanța a găsit-o pe bolnavă în stop cardiorespirator. Echipajul nostru nu avea cum să își dea seama dacă semnalmentele inițiale au fost de șoc anafilactic.”, potrivit SAJ Dâmbovița.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Administrarea substanței contrast pot avea reacții adverse, iar unele dintre acestea având chiar caracter amenințător de viață.

Cine este femeia care a decedat in spital

Femeie de 51 de ani din Targoviște a fost diagnosticata în urma cu 2 luni de cancer la san. Doctorii i-au recomandat sa faca investigații complexe, respectiv CTC.

Astăzi femeia s-a dus la o clinică privată din localitate și i s-a administrat substanță de contrast pentru a face investigațiile imagistice.

Se pare că femeia a venit la programare şi a primit 6 pahare cu substanţă de contrast de la personalul medical al clinicii, după ce a intrat în cabinet şi la scurt timp a început să se simtă rău, a relatat băiatul acesteia.

Reprezentanții clinicii exclud varianta unui malpraxis.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița cercetează cazul şi au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Trei surori au murit împreună într-un accident îngrozitor, în Buzău- Gestul inexplicabil care le-a adus sfârșitul

 

Taguri: