Ce a pățit Adela Popescu în vacanța din Thailanda. Obosită și nervoasă, a făcut imaginile publice: ”Când unul din copii nu vrea să doarmă”

Autor: Diana Bostan

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu în vacanță

Sursa: Instagram- Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan, clipe de neuitat în Thailanda. Cei doi nu au plecat singuri, ci împreună cu cei trei copii. Ce dificultăți a întâmpinat actrița cu cei mici?

Actrița și soțul său au plecat cu copiii în vacanță. Fiind ocupați cu filmările, Adela și Radu găsesc puține momente în care toată familia să se reunească și să petreacă timp de calitate împreună. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în Thailanda

Deși au plecat în Thailanda pentru a se relaxa, cei doi au fost conștienți de faptul că viața cu trei copii nu este una ușoară.

Pe lângă plajă și activități, Adela Popescu s-a confruntat și cu episoade de nervi și oboseală. Vedeta și-a obișnuit fanii cu transparența sa și cu postările fără filtru, aceasta dezvăluindu-le urmăritorilor atât părțile bune, cât și pe cele mai puțin plăcute.

Citește și: Motivul divorțului dintre Diana Dumitrescu și soțul ei: ”S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu” Actrița a dat cărțile pe față

Adela Popescu a publicat mai multe videoclipuri din vacanță, printre care și filmări în care le arată fanilor cât de greu este să adoarmă copiii. Vacanța în Thailanda nu a făcut-o pe Adela Popescu să-și îndeplinească îndatoririle de mamă. Potrivit actriței, unul dintre copii se confruntă cu dificultăți în a adormi, iar vedeta apelează la tot felul de trucuri pentru ca acesta să adoarmă cât mai repede. Pentru a nu-i trezi și pe ceilalți, vedeta și-a scos copilul în fața casei în care sunt cazați pe durata vacanței în Thailanda.

”Când unul din copii nu vrea să doarmă, îl scoți în fața casei să nu îi trezească pe ceilalți doi”, a scris Adela Popescu, într-un Instastory. Vedeta este vizibil obosită, însă foarte răbdătoare în ceea ce privește somnul copilului său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reușit vedeta să-și adoarmă copilul

După mai multe discuții, Adela Popescu și-a luat copilul în brațe pentru a-l legăna. În tot acest timp, micuțul a fredonat un cântec ce aparent îl ajută să adoarmă. ”Se cheamă pași spre succes”, a mai spus Adela Popescu.

Când crezut că în sfârșit micuțul a adormit, Adela Popescu a avut parte de o surpriză, fiind nevoită să-i schimbe scutecul.

După mai multe încercări, Adela Popescu a reușit să-și adoarmă copilul, iar ea să se bucure de liniștea nopții.

Citește și: Adela Popescu, imaginea care a stârnit simpatia fanilor de pe rețelele de socializare: ”Cu toți trei băieții”

Adela Popescu și Radu Vâlcan petrec clipe minunate în Thailanda. Aceasta a postat un video în care soțul său a apelat la serviciile unui frizer din Thai.

Chiar și după atâția ani, actrița este la fel de îndrăgostită de soțul ei pe care îl consideră la fel de frumos ca atunci când l-a cunoscut. ” Adevărul e că l-a făcut cam frumușel. Curios cum a reușit”, a spus Adela Popescu după ce Radu Vâlcan a trecut pe la frizer.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare în 2010, iar de atunci au format un cuplu inseparabil. Căsnicia lor se menține de 8 ani și, în această perioadă, au devenit părinții a trei băieți.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.