Ce a pățit Andreea Antonescu în vacanță? Mesajele incredibile pe care le-a primit după ce s-a afișat în costum de baie: „Mi-au scris pe instagram dacă...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 mai 2021, 09:33
Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

După experiența Survivor România 2021, Andreea Antonescu a plecat în vacanță, dar se pare că nici acolo nu a avut parte de prea multă liniște. Ce a pățit Faimoasa?

Andreea Antonescu a luptat pe traseele din Republica Dominicană și pentru că perioada petrecută la Survivor România 2021 și-a pus amprenta asupra organismului ei, vedeta a simțit nevoia să plece în vacanță. Ce a pățit în momentul în care a mers la plajă?

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre vacanța petrecută în Turcia

Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România 2021, a fost plecată recent într-o vacanță în Turcia  alături de Amna și de mai mulți prieteni.

Vedeta și-a dorit să își încarce bateriile și să se relaxeze, pentru a se recupera complet după experiența Survivor România 2021. 

Chiar dacă piesajele de vis au făcut-o pe Andreea Antonescu să intre în atmosfera de vacanță, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a dezvăluit că nu s-a putut relaxa atât de mult pe cât și-ar fi dorit. Vedeta a povestit că a fost asaltată pe plajă de admiratori, aceștia fiind uimiți de formele ei.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a povestit că nu au fost deloc puțini cei care fie i-au cerut numărul de telefon, fie și-au dorit să o cucerească, iar mesajele au continuat să vină și după ce Andreea Antonescu a ajuns în țară.

„Și când am ajuns în România mi-au scris pe Instagram. Dacă mai ajung în Turcia, dacă ne vedem.”, a spus Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România 2021, într-o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: "Am urmat un tratament cu citostatice"

Vedeta s-a amuzat pe seama situației, dezvăluind că în momentul de față nu este în căutarea unui nou partener de viață, ci își dorește să mai rămână o perioadă singură. 

Andreea Antonescu a trăit experiența Survivor România 2021 și a luptat alături de Faimoși pe traseele din Republica Dominicană.

Pentru că performanțele ei sportive nu au fost la nivelul așteptărilor, vedeta a fost votată spre eliminare, iar în cele din urmă a părăsit competiția. La acel moment, Andreea Antonescu a dezvăluit că nu regretă nimic și că este împăcată cu decizia colegilor, iar dacă ar fi să dea timpul înapoi, cu siguranță s-ar pregăti ceva mai mult pentru a face față din punct de vedere fizic competiției Survivor România 2021. 

Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Culiță Sterp de la Survivor România 2021: „Mă așteptam la un pic mai mult...” Ce a deranjat-o pe Faimoasă?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.