Ce a pățit Andreea Mantea în weekend. Anunțul a venit în această dimineață: ''Asta e. Plătesc''

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 mai 2022, 18:06

Andreea Mantea este nevoită să suporte consecințele, după ce în weekend s-a ”destrăbălat” și nu a ținut cont de nimic.

Andreea Mantea a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta, în urmă cu puțin timp. Frumoasa prezentatoare a show-ului ”Casa Iubirii” a dat-o în bară în weekend, iar acum este nevoită să plătească cu vârf și îndesat.

Andreea Mantea a dat-o în bară în weekend

Citeste si: EXCLUSIV! Împăcare istorică între doi foști concurenți de la Puterea Dragostei: "Am avut plăcerea să văd cum ne-a lăsat Dumnezeu!"

Andreea Mantea este extrem de asumată atunci când mai ”calcă strâmb”, așa cum a fost în acest weekend. Vedeta a petrecut alături de prieteni, odată ce s-a văzut printre atâtea delicii culinare, planul ei alimentar s-a dus pe apa sâmbetei, căci s-a înfruptat din toate bunătățile care se găseau pe masă. 

Drept urmare, Andreea Mantea trebuie să suporte consecințele, iar dis-de-dimineață s-a trezit și s-a apucat de sport.

Vedeta s-a filmat în timp ce mergea pe bandă și a le-a dezvăluit fanilor că plătește pentru ceea ce făcut ieri.

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, primele dezvaluiri din culisele de la Casa Iubirii: "L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Și asta înseamnă abia un sfert din toată destrăbălarea făcută în weekend, abia un sfert.

Asta e, plătesc”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea ține foarte mult la aspectul său fizic, după ce, în urmă cu câteva luni, nu mai încăpea în hainele pe care le avea și a fost nevoită să ia o decizie importantă în ceea ce privește alimentația sa. Vedeta a renunțat la multe plăceri culinare pentru a reveni la silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani și a apelat la ajutorul unui nutriționist, care i-a prescris un plan alimentar sănătos și care să o ajute să revină la măsurile ideale pentru ea.

Prezentatoarea show-ului ”Casa Iubirii” nu prea trișează, însă, pofticioasă din fire, mai gustă uneori din micile plăceri, fără să abuzeze. 

Ei bine, după un weekend în care s-a delectat cu tot felul de preparate, a venit rândul să depună puțin efort pentru a elimina caloriile depuse. Conștiincioasă de fel, Andreea Mantea nu lasă kilogramele în plus să se apropie de ea, astfel s-a apucat de sport dis-de-dimineață.

Citeste si: Ștefania și Cristian, la un pas de descalificare. Urmărește o ediție incendiară Casa Iubirii, luni, 9 mai, de la ora 10:00 și de la 17:00, la Kanal D