Ce a pățit Armin Nicoară din cauza diabetului! Dezvăluiri din culisele emisiunii „Insula de 1 milion”: „Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine”

Autor: Diana Ghita

Armin Nicoară a explicat cum a evoluat starea lui de sănătate pe „Insula de 1 milion”

Sursa: Captură YouTube WOWnews

După ce a fost eliminat din emisiunea „Insula de 1 milion”, Armin Nicoară a fost invitat în cadrul unui interviu realizat de Cornelia Ionescu, la emisiunea online „Secretele insulei de 1 milion”.

La „Secretele insulei de 1 milion”, Armin Nicoară a dezvăluit, printre altele, cum s-a simțit pe „Insula de 1 milion”. Acesta are diabet încă din copilărie, iar organismul lui este mai vulnerabil, mai ales atunci când este expus unor condiții vitrege.

Armin Nicoară face dezvăluiri din culisele „Insulei de 1 milion”

În momentul în care s-a înscris în show-ul de la Kanal D, saxofonistul a mărturisit că și-a asumat absolut toate riscurile la care putea fi supus în cadrul concursului: „Mă știți de la început cum am fost: «Nu

mă interesează, eu merg înainte și vreau să ajung la acest concurs»”.

Înainte cu câteva zile de ajunge pe insulă, medicul i-a prescris un nou tratament și o serie de recomandări artistului, de care nu a ținut cont în totalitate pe parcursul competiției: „Înainte cu două zile să plec pe insulă eu am primit un tratament de la doctor, pe care nu-l avusesem până în acel moment și, bineînțeles, când am ajuns pe insulă, am conștientizat că eu nu fac în totalitate așa cum mi-a spus doctorul”.

Citește și: Armin Nicoară a părăsit “Insula de 1 milion”! “Nu credeam că voi ajunge în acest moment să îmi fie foarte dor de soția mea, credeam că voi fi doborât de boală” 

Când au observat că Armin nu se ține de medicamentele și sfaturile medicului, aceștia s-au temut ca nu cumva să i se agraveze starea de sănătate: „Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ce a pățit Armin Nicoară din cauza diabetului

Însă, cu toate acestea, Armin Nicoară a dezvăluit că, în mod surprinzător, chiar s-a simțit bine cât timp s-a aflat în Republica Dominicană și că stilul de viață de pe insulă i-a priit: „Nu am avut glicemiile atât de bune de când am eu diabet.(...) Glicemia trebuie să fie între 80 și 105, dar, în mare parte, am stat cu ea la 80, 100, 90, 95”.

În cadrul interviului, saxofonistul a povestit că și-a dorit să intre în emisiune tocmai pentru a dovedi că poate face față unor condiții extreme, întrucât toată viața lui s-a lovit de momente în care a fost discriminat și marginalizat din cauza bolii de care suferă.

Citește și: Gestul incredibil făcut de Jaguaru și Filip în momentul eliminării lui Armin Nicoară: „Meriți să fii salvat…’’ Armin Nicoară: „M-a doborât foarte tare dorul de soția mea….”

„Eu de mic copil, de când m-am îmbolnăvit, m-am simțit exclus din societate.(...) Tot timpul mi-am dorit să demonstrez că se poate. De aceea eu cred că (N.r. la ”insula de 1 milion”) am fost un mesager pentru toată lumea care are diabet”,  a declarat artistul.