Ce a pățit Bianca după ce a ajuns la Tecuci? A reacționat imediat: "Eu am bărbat!"

Autor: Bianca Hriscu

Ce a pățit Bianca după ce a ajuns la Tecuci? A mers să își viziteze familia, iar ce s-a întâmplat aici a făcut-o să reacționeze dur.

Ce a pățit Bianca după ce a ajuns la Tecuci?  După o lungă perioadă în care a stat departe de toți cei dragi, Bianca Comănici s-a întors în casa părintească și, așa cum era de așteptat, întâlnirea cu cei dragi a fost una foarte emoționantă.

Citeste si: Livian, deranjat de vestimentația provocatoare a Biancăi. Cum s-a îmbrăcat fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Ce a pățit Bianca după ce a ajuns la Tecuci? A reacționat imediat: "Eu am bărbat!"

După ce a petrecut timp alături de familie, Bianca a intrat în contact și cu cei care au văzut-o la televizor, la Kanal D, și și-au dorit să o cunoască personal. Astfel, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a povestit că au existat câteva situații în care anumite persoane s-au apropiat mult prea mult de ea, lucru care a făcut-o să reacționeze dur.

Bianca a dezvăluit că în timp ce se afla alături de mama ei, un băiat s-a apropiat de ea și a atins-o pe spate, moment în care i-a atras atenția imediat că nu este în regulă să facă acest lucru.

"Și astăzi am pățit. Eram cu mama și a venit un băiat și mi-a pus mâna pe spate. I-am spus: Stai așa că eu am bărbat."

, a spus Bianca.

Mai mult decât atât, o tânără alături de care Bianca s-a filmat a povestit că aceasta i-a avertizat pe băieți să nu se apropie prea mult de ea:  "Te lua așa pe spate și tu ziceai: nu, nu că mă omoară Livian."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV Bianca a făcut o mare greșeală la "Puterea Dragostei" și nu vrea ca fratele ei să o repete. Abia acum s-a aflat: "Un lucru pe care l-am făcut eu..."

Bianca de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica! Iata la ce procedura inovativa a recurs tanara si cum a fost surprinsa la clinica!

Bianca a apelat la multe interventii estetice pana in prezent si este foarte mandra de transformarea sa.

Bianca de la  Puterea dragostei, emisiune ce poate fi urmărită și  online, pe Kanal D live, a apelat la o noua interventie estetica! De cateva luni bune, Bianca a inceput sa apeleze la o serie de proceduri estetice menite sa ii infrumuseteze aspectul tenului.

Bianca de la  Puterea Dragostei  pare hotarata sa isi imbunatateasca aspectul fizic, astfel ca, la scurt timp dupa ce a ajuns in Romania, tanara a mers la o clinica de chirurgie estetică pentru o noua interventie.

Bianca a optat pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic.

"Am decis sa optez pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic 1ml și fire PDF care oferă contur.", a spus Bianca. 

Daca la scurt timp de la revenirea in tara Bianca a mers la estetician pentru o noua interventie la nivelul buzelor, de aceasta data, tanara a apelat la procedura inovativa de ingrijire a tenului.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei este însărcinată?! „Am fost la control și…”