Ce-a pățit Bursucu chiar pe holurile televiziunii unde lucrează “I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o!”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 22 iun 2023, 04:05

Bursucu a primit o vizită neașteptată chiar la Kanal D

Bursucu a primit o vizită neașteptată chiar la Kanal D, o întâlnire emoționantă, care a stârnit rumoare pe culoarele televiziunii.

Micuța Anays, fiica vedetei, a venit să-și viziteze tatăl și și-a făcut simțită prezența încă de la primii pași în sediul televiziunii. Dezinvoltă, parcă născută în fața camerelor, micuța Anays a început să-i întrebe pe colegii tatălui ei unde se află acesta.

Citeste si: Bursucu', mesaj emoționant pentru Laurențiu Reghecampf, cu ocazia zilei sale de naștere: „Frățior”

“I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o, doar că nu înțelegeam ce se petrece, credeam că totul e în capul meu 😊. Este un copil descurcăreț, îndrăzneț și cu simțul umorului, eu cred că îmi seamănă. A deschis toate ușile până a dat de mine”, a povestit amuzat Bursucu.

Vedeta Kanal D spune că este un tată care cu greu îi poate refuza ceva copilului său.

Fetița îi seamănă în multe privințe, iar talentul vedetei se pare că s-a transmis și fiicei sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Imediat ce aude o piesă, Anays se pune pe dansat și cântat. E de neoprit! Și aș putea să spun că are și ritm, și voce. Dacă își va dori să urmeze o carieră în sensul acesta, o voi susține!”, a spus Bursucu.

Citeste si: Exclusiv! Ce îi leagă, de fapt, pe George Tănase și Ionuț Rusu: "Am trecut prin momente de sărăcie maximă pe care acum ni le amintim cu mult amuzament"

 

Taguri: