Ce a patit Catalin Cazacu in plina strada! Simpaticul prezentator a fost luat la rost de un taximetrist!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2018, 12:31

Catalin Cazacu,fostul concurent Exatlon, a fost abordat de un taximetrist, la cea mai recenta filmare pentru emisiunea „Cash Taxi”.

Catalin Cazacu,fostul concurent Exatlon, a fost abordat de un taximetrist, la cea mai recenta filmare pentru emisiunea „Cash Taxi”. Acesta tinea sa ii transmita vedetei un mesaj important.

Acesta a adaugat ca a avut supriza placuta sa fie abordat de foarte multe persoane incantate sa il intalneasca. Intrebarile despre „Exatlon” si despre emisiunea „Cash Taxi” au curs lant.

„Cu siguranta vor capta atentia telespectatorilor, acestia isi vor dori sa dea si ei raspunsul corect”, a completat prezentatorul.

Filmarile pentru emisiunea „Cash Taxi” continua in mai multe orase din tara, iar concurentii au sansa sa se distreze, amuze si sa castige bani alaturi de cel mai simpatic si mai generos taximetrist, Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu este campion la motociclism, a fost unul dintre cei mai valorosi concurenti de la „Exatlon”, iar acum prezinta emisiunea „Cash Taxi” la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 22:30.


 

 

Taguri: