Ce a patit, de fapt, Ema de la Razboinici! Motivul pentru care era plina de sange in miez de noapte

Autor: O.P.

Ce a patit, de fapt, Ema, din echipa razboinicilor. Imaginile cu aceasta plina de sange ne-a speriat pe toti, insa totul a fost doar rezultatul unei neintelegeri.

Razboinicii si-au dorit sa ii sperie pe faimosi, in miez de noapte, si au si reusit. Ema si Lola s-au ascuns intr-un tufis si au inceput sa scoata sunete ciudate. Se pare ca cele doua si-au dorit sa il sperie pe Cezar, dar au reusit sa ii sperie pe toti. 

Citeste si: Carmen Emanuela de la "Survivor Romania", in rochie de mireasa! Iata cum a stralucit frumoasa Razboinica, in cea mai importanta zi din viata sa!

Ce a patit, de fapt, Ema

Cand faimosii si-au dat seama ca e totul este doar o farsa, Cezar a aruncat spre tufisuri cu o bucata circulara de lemn. Se pare ca acesta ar fi nimerit-o pe Ema in arcada, si aceasta a inceput sa sangereze puternic. 

Citeste si: Andreea Mantea in lacrimi, astazi in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce cadou a primit vedeta de la concurenti si cum a reactionat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un doctor a venit imediat si i-a acordat primul ajutor. 

Urmariti ce s-a intamplat, cu adevarat, in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt despre pensiile romanilor: "Este prioritar ca Guvernul să respecte pensionarii"